Parkmys framför allt!

Här sitter jag i morgonrocken "tidigt som attans"... Morrn morrn! Varit uppe sen halv åtta faktiskt, käkat frulle, och nu slappar jag och har funderingar på att ta mig i kragen, klä på mig och gå ut på långprommis. Skulle behöva hämta två paket också, tror det är en filt/överkast i retro-mönster jag köpt på tradera, samt en handväska. Kul att hämta paket när man inte vet riktigt vad det är, nice surprice helt enkelt. :)

Har fortfarande inte lagt upp mina grejjor på Tradera, C ska komma å modella nån dag, eller så åker jag till henne imorgon. Så.. snart så.. ska det tjänas lite pengar. Just nu har det gått mer pengar än det nånsin gjort i hela mitt liv tror jag nästan. Unnat mig, köpt in lite saker, och roat mig "kungligt"- om man nu kallar att dricka tetra-rosé i parken för att roa sig kungligt.. Njae, kanske inte, men det beror ju på vad man uppskattar och inte.

Jag föredrar en dag/kväll i en solig park på en filt, i jeans, kofta och sneakers, avslappnat, framför en utekväll i klackskor på nåt disco.. faktiskt. Rejält mycket trevligare och högre mysfaktor, dessutom mycket mycket högre potential för att träffa nya roliga människor. Så fram för fler mysiga park-kvällar, och jag tror det kommer bli många många fler innan denna sommar är slut..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0