Make up färgfoto

Idag har jag lekt med Cecilia. :) Så här såg hon ut (nästan) innan.. Hade dock gjort hela underlaget här, men som vanligt glömde jag att fota från början.. suck.. Dagens uppgift var främst, inför färgfoto, att hitta en skugga som framhäver personens ögonfärg, och jag fick så mkt beröm av alla, så det var roligt. Det blev ju en skillnad om man kollar före och efter på ögonfärgen- otroligt vad man kan trolla med färger!

  superfin tjej att sminka! riktiga cat-eyes jag sedan förstärkte rejält med turkos och brun skugga..

  som vanligt blev det inga bra bilder.. Måste skaffa en riktigt nice digitalkamera i framtiden!! :)

Sen blev jag inte nöjd med ögonbrynen, eller toningen av den turkosa skuggan. Ögonbrynen var väldigt buskiga och onoppade och det var svårt att sudda skuggan där uppe och få till ögonbrynen som ni ser...... :/  Synd men så är det, vi hade ingen tid till att fixa ögonbryn och hon hade inte gjort nåt åt dom på ett tag.. 

Men det var mycket bättre faktiskt när man såg henne in real life så att säga, faktum är att ALLA idag gick iväg i den sminkning vi gjort på varandra, utom jag, för Cecilia hann bara lägga en grund på mig, så sen sminkade jag mig själv på ögonen. Men jätteroligt att se att dom flesta blivit jätteduktiga! Snabb utveckling för dom flesta, många övar hemma, och det har märkts idag! =) Övning ger färdighet!

Det här är nog det roligaste jag gjort på väldigt länge, även om det är riktigt tufft att tvinga upp och motivera mig själv på morgonen, men när jag väl är där har vi hur kul som helst ihop, och jag gör något jag brinner för!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0