Hallå har jag rabies eller?

Jahopp så var Petras födelsedagsfest avklarad och vi blev några erfarenheter rikare. :)

Jättetrevlig fest med trevliga människor och väldigt god paj som Petra lagat. Sen bar det av i taxi mot Patten, där Ola och Petra gick in, men sen fick inte C komma in, så tog vi en taxi vidare till Café Opera, där han inte heller kom in, och det var ändå helt otroligt för nyktrare än vad han såg ut kan man nog nästan inte göra. Han var påverkad men definitivt inte full. Aja, knäppa vakter som vanligt.. Ja så då gick vi bort mot Sturecompagniet och på vägen hittade jag snubben som cyklar runt med en "cykel-taxi", så jag frågade vad det kostade att cykla oss till stureplan.. 20 spänn skulle han ha och det var ju helt okej summa så slapp vi gå vi lata fröknar i finstassen. När vi väl var framcyklade längs Biblioteksgatans röda matta fram till sture så hade varken Petra eller jag kontanter på oss, men då sa han att det var okej ändå utan pengar. Ha ha. Ja den stackarn lär ju knappast skjutsa runt på 2 pinglor som oss så ofta så, han tyckte nog det var trevligt med två tjejer bak i vagnen. ;-)

Gick in på Sturecompaniet, 180 spänn för entré och garderob. Skulle sen beställa en stor stark, och då får jag en 30cl Heineken för 58 spänn eller var det 68? Helt sjuka priser iaf. När jag ber om ett glas till ölen så ger han mig ett drink-glas av rätt liten variant. Jag bad honom om ett öl-glas, nej, dom hade inga.. Sen blev Petra hungrig så jag gjorde ett tappert försök att köpa nachos eller iaf lite nötter, blev skickad till alla barer dom hade nästan, men nötter eller nachos, näe, det finns inte på Sturecompagniet inte.. Blir folk tjocka om ni säljer nötter till ölen/drinkarna? Trodde det fanns att köpa på alla klubbar eller barer.. Alla bartenders var otroligt diskriminerande och otrevliga också när jag beställde. Snobbiga jävlar som tror dom är nåt för att dom står bakom en bar på Stureplan, det är fan tragiskt. Dom tog betalt och beställningar av människor som kom efter mig, före mig, antagligen för att dom var mer "inne" än mig. Ja herrejävlar. Kände mig riktigt diskriminerad av några där ett tag. Vadå hallå har jag rabies eller? Jag hade ju för fan finbyxorna på mig till och med.......  

Tacka vet jag södra sidan av stan...
 
Där vågar man iaf prata med människor utan att få en konstig blick som gör att man känner sig helt jävla malplacerad och utan att få en smäll på käften för att man finns till ungefär..

       

 Grymt läckra tapeter på toa iaf. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0