God damn it!!

Det här är inte roligt!! Jag har fått något utslag längs halsen som jag haft några dagar och nu har det spritt sig till ansiktet, runt ena kinden och under näsan.. Hoppas verkligen inte det blir värre, det syns inte så mycket men det känns och är helt småknottrigt.. Usch!!! Kan min hy bli sämre- nejjjj inte nuuu.

Nån som vet vad det kan vara? (det är inte acne iaf..) Stress? Allergi? Förmodligen något jag inte tål... kanske all ost.. haha. men näe, ost har jag aldrig blivit allergisk mot förut- det måste vara nåt annat. Började samma dag jag smorde in hela kroppen med en body lotion jag fick av syrran, men har inte smort nåt mer, men det har ändå blivit värre. Så verkar ju inte vara den heller.. Sånt här är svårt.. Hoppas hoppas verkligen det blir bättre, ska sköta om min hy bättre nu varje dag, annars måste jag nog till nån hudläkare. FAN!

Snälla inget mer skit nu!!!!


Imorgon måste jag ringa efter provsvaren.... idag har jag varit heeelt slut. :(

Kommentarer
Postat av: Anonym

kroppen reagerar ju jäkligt konstigt när man inte mår bra och det kan bli fördröjning så man inte sätter det i samband med saken som orsakade det.. flummigt jag vet men en doktor jag pratat med sa det. det kanske är en kombination av allt du räknade upp??

2009-01-08 @ 21:17:10
URL: http://hypertoni.blogspot.com
Postat av: Anonym

köldexem eller värmeexem låter det som

2009-01-09 @ 12:43:21
Postat av: Caroline

Kliar det och blir det skorpor? Kan vara svinkoppor, även kallat impetigo. Prova en salva som heter Microcid. Kostar ca 70:- på apoteket. Smörj morgon och kväll.

2009-01-09 @ 17:42:59
Postat av: Anonym

svinkoppor!

2009-01-10 @ 17:27:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0