Men först- Låt mig presentera:

BARBIE-dockan som fyller 50 år idag!

Jag hade en hel låda full med Barbisar och Ken och en barbie-häst och en fåtölj å massa kläder och skor.. Det roligaste jag visste var att ha modevisning, klä på och klä av... och.. att klippa dom..  :) Så mitt intresse för hår började i väldigt unga år.. även om min mor inte var alltför nöjd när jag klippte av håret på alla mina nya fina dockor.. :)

Apropå hår är jag så sjukt sugen på att bli frisör ändå.. Det har jag väl iofs velat sen jag var lill-liten, men det kostar skjortan.... + att jag har en förslitningsskada i vänster axel sen jag jobbade på fucking Matpiraten som gjort att jag är tveksam till att jag skulle klara av att stå och klippa och färga hela dagarna... Bobbys hårakademi t.e.x, 149 000 inklusive extensionskurs.. och sen ska du leva dom 9 månaderna också.. så jag skulle väl minst behöva 220 000 för att kunna leva och gå runt.. Nån som vill ge mig ett lån?

Jag måste göra något med mitt liv snart, något jag VILL göra, kan inte hålla på hatta runt så här på timvik hit och dit, jag blir galeeeeeeen. Vill utbilda mig. Varför ska allt vara så jävla dyrt som jag vill göra? Ska kanske prova ändå att ringa banken och höra om ett lån, men jag tror inte jag får lån utan ett fast jobb.. det som är haken.. :(

Kommentarer
Postat av: Ullis

Jag behöver en frisör..så utbilda dig :)

2009-02-05 @ 22:36:13
URL: http://www.metrobloggen.se/bajenbabe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0