Haha I fool u!

På hemvägen lurade jag en gulväst.. haha u fool!

Gick med två kassar mat från Hemköp och som alltid middagstid är det ju massa gul-västar runt spärrarna för att folk inte ska planka, men jag vet att dom inte får stoppa en eller hindra en från att gå, men känns ändå smått pinsamt om dom skulle göra det, så jag försökte slinka med, men nä det sket sig, började leta efter remsan men då kom det nån som gick igenom med kort så jag gled "smidigt" med bakom tyckte jag..tills:

-Hej damen! säger en utländsk turk-gul-väst
-Heej..hrm. Jag håller på å letar "kortet"...
-Mmm- tyckte han som var av utländsk härkomst..

Sen kom nån annan som smet igenom bredvid så han vände sig om och då passade jag på att vara stenkall och bara gå, han gick efter men jag brydde mig inte, utan jag sa;  "Men jag orkar inte leta rätt på det" och visade mina två matkassar.. sen åkte jag ner för rulltrappan. Då ropade han att det handlar om respekt... jag ropade tillbaka att jag visst respekterar honom och gjorde två pussmunnar tillbaka till honom..

Nä det handlade inte om respekt... det handlade om jag att jag tänkte åka gratis för jag hade ingen biljett eller kort att visa upp......... Hade dock varit pinsamt om han följt efter mig på vägen ner- tur nog gjorde han inte det..

Okej, det var respektlöst av mig att ge han två slängpussar, verkligen nedlåtande, förlåt, men att planka var väl skitsamma! Dom får skylla sig själva när dom chockhöjer sl:s priser så förbannat hela tiden..!! 

Apropå RESPEKT så var det fan i mig inte många som respekterade blonda lilla mig när jag bodde i Alby i 2½ år......... så sorry men whatever!........

Annars var det en snäll turk på östermalm som lät mig gå förbi spärren när jag skulle till t-centralen efter läkarbesösket, fast min biljett gått ut med över en kvart.. :) Så visst ibland har man tur och ibland betalar jag för mig med remsa, men bara när det behövs, dvs när risken för kontrollanter är stor- mitt på dagen...










Kommentarer
Postat av: Anonym

men köp ett kort istället, du skulle ju få en hel massa pengar ju så då borde du väl ha råd?!

2009-02-19 @ 05:47:12
Postat av: Ullis

Aja baja tösen! Man ska göra rätt för sig.

2009-02-19 @ 08:25:53
URL: http://www.metrobloggen.se/bajenbabe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0