Eldorado

Köp I_N_T_E Eldorados färdiga köttfärspaj eller salta kex, fan vad vidriga!!..... Jag brukar äta det mesta i mat/snacks/godis/kex-väg, men båda dom här smakar FISK!!! Måste kolla innehålle i dom båda om det är något som båda innehåller.. vilket det högst troligt är.. Måste vara något i brödet som gör den där fisksmaken... För hur lyckas man göra både salta kex och köttfärspaj som smakar FISK?? UII jag är så sjukt äcklad nu, smakar omega-3 olja av den här skiten i hela käften..


  
Annars diggar jag märken som Eldorado och euroshopper, en hel del dåligt- men även en hel del bra!!
Och jag gillar att komma hem med 2 kassar mat för 200 istället för en...! Men jag har blivit mycket mycket noggrannare på att kolla innehåll i det jag köper.. sockermängd kolhydrater etc.. i vissa saker finns verkligen ingen MAT, bara massa jävla tillsatser... å då är det bättre att laga själv och veta vad man stoppar i sig.  


Jahopp, vad hittar vi på då då, jag som köpte den bara för att jag ville ha nåt snabbt idag när jag varit på stan och vimsat runt... kanske ska prova om skink- å ostpajen var bättre... Nä fy fick sån jävla avsmak nu.. Te och rallar-mackor kanske får bli dagens rätt då.. 

Inget går upp emot min egen hemmalagade paj ändå, blir nog en till helgen.. :)  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0