Dagens lilla hemorrojd-historia

Fan har suttit här hela dagen och hemorrojderna börjar ge sig till känna, kliar å har sig.
 
Sitter å snackar med Smulan på msn och kom in på det ämnet.. och apropå det så måste jag bara berätta en liten rolig historia om när mamma å dom var här sist å hälsade på..

Mamma satt i soffan och hittade min handkräm från body shop, och det är en silvrig tub.. Hon frågade "vad är det här då"  som hon alltid gör fast hon så säkert VET vad det är... Så tog hon en klick och smörjde in händerna... varpå jag svarade;

-"Men det där är ju HEMORROJDKRÄM säger jag och ser allvarlig ut"!
-"VAAAA?"


Jag och syrran skrattade så vi kiknade.... Det är så roligt att driva med folk, särskilt mamma.. Brukar ofta måla mustasch på hennen med en kajal när hon slumrar till i soffan också, det är också skoj när man har sjuk humor som mig.. 
 :)

Mamma gillar dock inte alltid mina skämt.

Kommentarer
Postat av: Syrran

Ha,ha,ha... Ja det var verkligen ROLIGT!

Men bäst var ändå när vi målade mustach på henne, när du var inneboende hos den där familjen. På kvällen när hon somnat kom kajalpennan fram och det blev SÅÅ fint. Nästa morgon gick hon ner o skulle koka kaffe och träffade på mamman i familjen!!

Undra vad hon trodde?

-Konstigt folk från Norrland....

Det där är en sån där typisk sak jag kan komma på när jag måste vara tyst, tex på ett möte! Så svårt att hålla sig för skratt....

Stackars mamma !

2009-02-25 @ 09:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0