Helgen som gick + lite till..

Fredags: Bjöd över Jeanette på lite lammfärsbiffar och potatisgratäng med grädde och ädelost. :) Maten blev uppskattad av henne, och det röda vinet hon tog med uppskattades av mig. Mkt trevlig kväll!  ;-)  Snackade, tjattrade, skrattade och 4 på morgonen beställde vi och betalade utlandsresan med typ 4 glas vin i kropparna typ.. Men det gick så bra så. Blev såååååå kanonglad och har varit sen dess. 

Resan. Ja den går till Hurghada/Egypten, All inclusive på hotell Le Pacha 3+ och resebolag Solresor. 0 meter till stranden och 0 meter till centrum.. Kan det bli bättre? Kommer bli grymt det här. Vi tog en all inclusive för det blir prisvärdast just nu. För 3800 har vi frukost-lunch-middagsbuffé, fria drinkar, vin, öl, läsk, vatten, kaffe, thé, rom, whisky och lokal vodka.. Efterrätter och snacks tror jag också ingår. Det här blir verkligen farligt. Vi kommer ju gå upp 4 kilo på den där veckan.. hehe. Tänk er varmt sol, en kall öl eller två. Sen lite vin till maten och en kvällsdrink, eller varför inte en vid poolen eller stranden. Sen lär jag ju dricka cola light dygnet runt för övrigt.. ;-)

Lördags: Satt mest i morgonrocken hela dagen och ugglade framför tvn, sen messade Petra som hade syster Sandra på besök och undrade om jag ville komma över på ett glas vino en sväng och socialisera lite, och det tackade jag inte nej till. Skitmysig lägenhet P har köpt som kommer bli ännu grymmare när hon målar om lite å fixar sin egen stil på det. Hon är så duktig på att inreda! =) Så det var kul att ta första steget in i den å kolla runt och snacka skit. Sen drog dom ut och jag gick och mötte M. Sen blev det mysa och kolla tv typ och sova.

Söndags: Kommer inte ihåg om det hände något speciellt då faktiskt.. förmodligen inte.. Slappar dag.

Måndags: Träffade Ola, och det var ett bra tag sen vi sågs så det var skitkul verkligen. Han bjöd på öl först i Skrapan, där uppe, Himlen därtill eller vad det heter, såå mysigt och lugnt och fridfullt. Ser ut över hela söder och allt fint ljus när det är mörkt. Ja ni hajjar som varit där. Sen blev det Kvarnen en sväng, där fick jag en Gräshopper, en göttig pastellgrön drink med typ mintsmak, sen blev det en cider å en öl eller nåt. Sen vart vi himla roliga tyckte vi när vi skulle dra därifrån.. Drygade oss som fan på väg mot bussen i Skanstull. In en sväng på 7/11:an och skämtade lite med personalen, köpte några lösgodisar även om vi egentligen var sugna på lusse-knullar.. haha.. (lussebullar för den som inte hängde med) Åh herrejävlar. Inga kan nog bli så galna som jag och Ola på pickalurven- jo- möjligen jag och Linda då.. hihi. Mycket trevlig kväll!!

Tisdags: Hm hände inte mkt mer än att tvätta och tvätta och hänga tvätt och vika tvätt har jag för mig....

Idag:
Tog en sväng i Ringen, fick handbehandling med nån saltskrubb från röda havet eller heter det döda havet? ;-) Av en kille från Israel som snackade på som fan med mig och propsade på att få mitt nummer och bjussa på en drink nån gång. Ja och, va fan, han var skitrolig å trevlig så why not-fast- nej- jag tog hans nummer istället, då får jag mer kontroll... ;-) och kan höra av mig om jag vill eller ej. Är inte säker på att jag orkar lära känna nån ny just nu, men vem vet, när jag mår bättre kanske.. En drink kan man väl ta å snacka loss lite eller nåt. Jag mår lite bättre nu och tycker det är kul med nya människor, lite som förr, när jag mådde bra. Jag är ju impulsiv, det vet vi ju alla. Sen undrar jag faktiskt varför inte svenska killar kan göra så...!!?? "Abdullahs" typ som jag o Tess kallar utlänningar, är så himla framåt och det gillar jag- inte jämt dock- för ibland blir det too much- men ibland som sagt kan det vara roligt om det är en schysst person, kille som tjej! Blev helt förvånad när han sa att han kommer från Israel, han pratade klockren amerikanska och såg inte typiskt "Abdullah" ut eller vad man ska säga och sen berättade han att han hade bott i USA så då hajjade jag varför han var så bra på språket. Well, "utlänningar" var dom än kommer ifrån, England, turkiet, Grekland, Usa osv- behöver oftast inte visa intresse, ragga eller vad man ska säga för att skaffa och närma sig nya vänner,men killar i Sverige måste fan vara packade för att våga snacka med en tjej... Klar +poäng där på utlänningarna- sen dricker dom inte alkohol på det sättet som svenskar gör ofta- och det är bra det med..! Nä men han var sköjj! Gick och log sen efter en skön salt-skrubbs-handbehandling och ja, händerna är fortfarande fina och mjuka, och han var rolig att snacka med. Hade jag inte varit "fattig" så hade jag lätt gått på hans försäljningsknep och köpt en burk för 250 pix om inte annat för att skrubba bort mina celluliter som börjar komma överallt... BRRR och jag som ska visa mig i bikini i en vecka nu. Meeen ja ja, vem bryr sig egentligen, finns dom som ser värre ut än mig ;-) Sen apropå "skrubb/peeling" så finns det ju ett hav att välja ibland så nja, skit samma vilket hav det kommer ifrån.. om det var det döda havet, det röda eller det gröna. Tror det kvittar liteee faktiskt.

Well well detta om detta. 04:21 är klockan nu, ska sova strax och lär ju sova rätt länge på dagen imorgon då jag tänkte skita i att vända dygnet då vi ändå "ska upp" eller sätta fart här vid 3:45 ca när vi ska till Arlanda. Flyget går nämligen 7:15- såna gånger man önskar nån bara kunde hämta upp en med bil å köra en vägen ut.. Men nej, gå till gullmars med storväskan å handbagage, hoppa på typ 4:25 eller nåt, sen gå från sergel till centralstationen och ta Arlandabussen till Flygplatsen.. oooooooooooooch såååååååååå vidaaaaaaaaaaaare.

Har nån bil och är vaken och villig att skjutsa oss ut till Arlanda istället så hör av er.. Isf kan vi pejja för bensinpengarna.. :) eller om nån bara vill skjutsa mig till t-centralen vore ytterst tacksamt..


Ikväll när jag kom hem från lite nödvändig sista-minuten-shopping i Ringen så har jag iaf provat sommarkläderna jag hade i juni på resan till Grekland, och ja dom passar, några har väl blivit lite tightare, men skönt att jag inte lagt på mig så många kilon extra, då hade jag fått pusta runt imorgon och försökt hittat en "sommar-garderob" och det skulle jag aldrig haft råd med..  Så ikväll har jag haft en skön ensamkväll, lugn och ro, och lagt fram vad jag ska packa imorgon och så, så nästan allt klart nu för avresa tidig tidig fredagmorgon..

*början-till-oro-för-flygåkning-kram* och-nattinatt-på-er läsare!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0