yes man!

Mjauu.
 
Blev lite öl i parken med pöjkarna M o A i vitabergsparken i fredags e.m/kväll. Hade jättemysigt och träffade massa roligt folk som vanligt. 2st killar hängde med oss hem hit efter en promenad, på lite efterfest, musik, snack o skoj. Vi dansade och sjöng och tokade oss. Dagen efter när vi vaknade så hade vi en porrtidning, en ica-korg och en massa tomma ölburkar ståendes här. Haha, snacka om lyckat! :) Den där Linus fick med sig en ica-korg hit på vägen, undra vart den hör hemma egentligen? Var roligt iaf att se den dagen efter i dimman.. :)

 M stannade kvar tills igår kl 19 ca, myspysigt värre. Haft det så bra när vi setts nu, så man saknar ju honom så fort han går. Men kanske är det bäst att låta det stanna så här. Jag vet faktiskt inte, har inte tänkt så mycket på det, och tänker hålla det så för min egen skull. Jag älskar honom ur djupet av mitt hjärta dock, det gör jag. Men jag tänker vara öppen för det som kommer i min väg. Jag är fortfarande singel, även om mitt hjärta fortfarande tillhör honom. (och ni som inte vet nånting om oss kan hålla käften- för jag lever mitt eget liv och tänker fortsätta med det, jag har lärt mig av mina misstag, så jag vet vad jag gör just nu.) Men just nu har jag bara roligt, mysigt ibland och skrattar mycket, och det trivs jag bra med!!

Igår kollade vi på en supersuperkul film som heter Yes Man! med Jim Carrey i huvudrollen, kan jag varmt rekommendera er, skrattade så tårarna rann här i famnen på M.. och tårarna rann även av andra skäl, kände igen mig så otroligt väl ibland i filmen..!! Sen när M dragit så kollade jag på Revolutionary road med Kate Winslet och Leonardo Di Caprio då sprutade tårarna igen, men inte pga skratt- oj vilken bra film. Den gillar nog du syrran!! *sara tipsar syster*



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0