Tapetsera fondväggar

funderar jag även på, i hallen och en i rummet, och måla över tapeterna på restrerande ställen med målarfärg. Skall minsann göra om min lilla lya. Bara jag som bott här, och även om tapeterna bara är 3½ år gamla och därmed fräscha, så stör det mig att dom har tapetserat i beige-randigt.... okej beige, det är en naturell färg, men r_a_n_d_i_g_t i två olika toner? Hur fan tänkte dom där? Back to the 90´s eller? urk.. 

Ne, får bli typ äggskalsvita väggar och nån läcker fondvägg i hallen och en ovanför sängen. Kan tänka mig att jag kommer välja nån vinrödaktig färg mot sängen och i hallen nån ljus fin med blommor kanske..

Den som lever får se! ;-) Tid har jag iaf, tills jag hittar ett jobb. Men det ska jag nog göra snart. Imorgon ska jag ta och ringa en gruppbostad å höra efter.. Vet att dom behöver personal, så bara å hoppas jag får komma på en intervju.

Nu blir det film, en som syrran rekommenderade som verkar bra, drama igen- vad har det tagit åt mig? ;-) The reader- även den med Kate Winslet. Apropå Kate:an så tycker jag, och har alltid tyckt att hon är så jäkla naturlig och vacker, inget benrangel i anorexi-trenden är hon heller och superduktig skådespelerska- så det ska bli ett nöje att se ännu en film med henne.

bajj bajj

Kommentarer
Postat av: jessica

gud vad snyggt med äggskalsvita väggar och fondvägg.. me like

2009-04-21 @ 08:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0