Ny tatuering

blir det imorgon!

ÅH vad jag längtar nu! Blev så himla glad när dom kunde göra den redan imorgon, ÄLSKAR att få tid när jag vill, och inte om tre månader.... Tatueringsmotivet blir dock inte så impulsivt- det är ett motiv jag tänkt på mycket länge, något som skall ge mig hopp om livet och imorgon blir det alltså av kl 13!! Om ni har tur kanske ni får en glimt här när den är klar..

Städat, donat, varit på tattoo-studion bredvid alltså och på kiosken och snart kommer Lotta, en tjej som går samma utbildning som mig. Jag skall klistra i hår på henne och göra en hårförlängning, och tjäna en hacka. :p Kul kul!

Petra tyckte jag lät glad idag sa hon på telefonen, och jag ÄR glad!! Över solen, tatueringen jag skall göra och ja, jag känner mig tillfreds med livet just för tillfället vilket är en ovanlig men skön känsla!!







Kommentarer
Postat av: Smulan

Härligt!!

2009-04-01 @ 17:34:17
Postat av: Petra

Blir oxå glad av att du är glad igen Sara!!

Vet att du har haft det kämpigt, och du har verkligen kämpat såå hårt, o det ska du har stor eloge för... Så var stolt över dig själv nu, jag är enormt stolt över dig!!

Å nu är våren ääääntligen här, å vi har mycket kul framför oss...Så nu tycker jag att vi ser ljuset i tunneln, o går med stolta steg emot våren o sommaren...Å vi ska ta för oss...För nu är det våran tur att ha lite skoj!!!

2009-04-01 @ 20:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0