Besserwisser, jag!?

Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan inte vara bäst på allt, och det finns det heller ingen, som förväntar sig av dig - förutom möjligtvis du själv.

Idag stämmer det sjukt bra igen. Min syster sa det en gång i vintras när jag förmodligen var på mitt aggressiva humör eller nåt och trodde jag visste bäst om nånting som vanligt, att jag alltid tror jag vet bäst om allting, kan allting bäst och därmed basta.. ungefär.

Jag vet att jag är sån, jag är väl en besserwisser, fast jag avskyr såna själv, och jag försöker tänka på det och förbättra mig, tro mig!!! Men det är nog för att jag har såna krav på mig själv, t.e.x när jag jobbar eller sminkar eller vad jag än gör, jag vill göra det bäst, när jag lärt mig nånting, läst nånting, så kan jag det såklart bättre än alla andra sen. En ruggigt dålig egenskap antar jag, fast på jobbet är jag rätt effektiv när det är så iofs.

Angående jobb så ringde nyss en kvinna från Brukarkoperativet JAG där jag lagt in några ansökningar och en CV på deras hemsida förra veckan. Men jobbet gällde tyvärr inte det jag sökt, utan en äldre man, som var väldigt tung och spastisk, för jag måste fråga sånt då jag har min förslitningsskada i vänster axel, då kan jag tyvärr inte, så jag vart tvungen att tacka nej, eller snarare så sa hon att det kommer bli för tungt isf för mig. Så det var ju synd, men ska ringa till Vantörs gruppbostäder nånting och söka jobb, såg dom sökte vikarier både i sommar och från och med nu i vår.

KRAM på er! solen skiner! Jag ska roa mig med att ladda hem lite skön musik, städa och pyssla idag. Klistra i lite mer hår- färgade det lite mörkare igår- men fortfarande rött, sen ska jag tvätta och kanske sätta upp mina nya panel-längder jag hittade på rea på hemtex. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0