När hjärtat dunkar som en jordbävning

Idag vaknade jag av att det ringde. Det ringde två gånger, skyddat nummer, och jag tänkte att; Okej då- jag svarar, det är väl nån jag känner..

Det var polisen, en kvinnlig sådan, som väckte mig med anledning av misshandeln som skedde på min födelsedag tidigare i sommar. Inte roligt att vakna till ett sånt telefonsamtal, men dock så viktigt. Brukar ju ta ett tag för mig att vakna till, så jag kände mig väldigt förvirrad när jag igen skulle dra det som hände den kvällen. Jag var tvungen att ta en lugnande tablett nu för jag kände hur jag började skaka och hjärtat dunka när jag drog upp allt igen. Har äntligen börjat "glömma" det som hände den kvällen, tänker inte på det lika ofta, och nu så kom allt det fram igen.

När man berättar så känns det som man står där igen. Jag satt här och var tvungen att blunda vissa gånger jag berättade, för jag tycker det är lättare att komma ihåg då. Sen har jag ju självklart stöd av min egen berättelse här på bloggen, när jag skrev ner allt om misshandeln, men det är ändå svårt, att komma ihåg alla detaljer, särskilt med tanke på att jag fick jordens panikångest när det skedde. Då är man inte helt sitt rätta jag liksom, i havet av alla tårar och när hjärtat dunkar som en jordbävning.

Hon frågade om jag ville yrka på nån ersättning. Hell yeah, att jag vill! Jag har varit så trött och stressad sen den här händelsen. Knappt kunnat sova på flera månader för jag tänkt på det konstant när jag ska försöka sova. Lättirriterad och haft ont i min axel. Såklart jag vill ha ersättning om det går, om det blir rättegång och jag skulle vinna. Men jag förväntar mig inte att vinna, vakter brukar ju gå ihop, blodsband-blodsbröder, vad dom än gjort.

Jag förstår inte att dom inte ens har ett samvete. Jag förstår inte att dom väljer ett sånt yrke, när dom i själva verket- enligt mig- skulle valt ett yrke som boxare och fått släppa ut sin aggression i ringen istället, som en kossa på grönbete. Men- såklart, dom valde nog aldrig, dom tog det första bästa där dom kan förnedra andra, få ut sitt maktbehov. Dom är säkert rasister också. Hitlers är dom, som behandlar andra så.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0