Spådom online

Spådom online

Något som har med motion och idrott att göra kan nu vara rätt att ta upp. Har du ytterligare ett ruterkort med så är det ett tecken om att du når gott resultat. Du kan även komma att få en blomma så nog ska du vara omtyckt.
Inte är spader tio någon större glädjespridare och här har du fått just spader tio så var försiktig med allt vad du gör som gäller affärer och var diskret när det gäller vänner. Men en sak är positiv med spader tio och det är att kortet säger att du gör kloka beslut, så tro på dig själv.
Romantikens charmigaste val ska vara du och är det så att du har lyckan att ha ett annat hjärtekort med bland dina tre kort så är kärleken både förnyande och ljuvligt sann och rar. Låt dig få njuta av kärlekens sötma.

Hm, ja motion kanske jag ska försöka mig på imorgon om jag mår bättre.. Blev lite inspirerad av C när hon varit å gymmat, och jag skulle verkligen behöva komma iväg och göra av med lite dålig energi...

Jag gör kloka beslut sägs det här, ja, det känns faktiskt så trots att jag ställer vissa krav. Jag vet vad jag vill, jag är inte 18 längre. Ska nånting vara så ska det vara.. och ingen lek.. Livet är för kort för det känner jag.

Kärleken, ja det återstår att se vad som händer med den, även om sms:et innehöll *saknar* och *tycker så mycket om dig*..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0