F**k it!

Inte hört ett ljud av "darling" sen i lördags middagstid.. Han var här, sen drog han in till söder, och jag skulle åka in lite senare för att vi skulle hitta på något, käka och bara ta det lugnt.. La mig och vilade några timmar, messade och berättade det, sen ringde jag hela kvällen utan något svar. Kl 23:30 fick jag ett svar, att han hade somnat och vaknade nu.. men skulle sova vidare å skulle ringa imorgon..

Jag skrev att om han inte ringer nu så skiter jag i det här, och att jag inte vill vara tillsammans med nån som inte bryr sig ömsesidigt.. bl.a.. Inget svar överhuvudtaget sen dess. Har ringt och ringt och idag äntligen så säger nån röst att han är upptagen i ett annat samtal, men när jag ringer senare så skiter han i att svara, eller så har det hänt något. Trodde först att det hänt något, men nu börjar jag verklig tro att han bara skiter mig, att han gör något roligare..

Fått en fin kommentar här på bloggen också, förmodligen av nån som känner honom, han själv, eller nån som vill jävlas..

Postat av:

He´s smoking cannabis and dont want to be disturbed

2008-10-13 @ 09:11:11

gör han det och bara skiter i mig kan han DRA ÅT HELVETE, och hör han inte av sig innan imorgon så funderar jag starkt på att dumpa hans dator å övriga saker i containern i soprummet!! Pratade in ett meddelande nu där jag bad honom höra av sig.. och att jag skulle slänga hans grejor om han inte dyker upp eller hör av sig snart, skickat sms igen, ringt och åter ringt.

Nu ger jag upp.

*varför får aldrig jag vara lycklig?*

Kommentarer
Postat av: mary

om han skulle vara beroende så är det ju absolut ingen ursäkt, men en förklaring..då har det inte med dig att göra..då är han inne i den världen..är ledsen för din skull, blev så glad när jag läste om killen o dig...att det verkade så bra. ta hand om dig. hoppas att det trots allt löser sig..kram

2008-10-13 @ 21:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0