Bad excuses

Fredag; Åkte till Tess och Lukas och myste lite med taco- och idolkväll + lite vin. Soft kväll, och tro det eller ej när jag kom hem hade Darling ringt två gånger.. Hallelujah!

Lördag: Började dagen med att besvara ett mail från Darling, som sa att han är sjuk m.m. Jag sa vad jag känner inför hans mystiska försvinnanden, och att jag inte orkar mer snart.. Att det går mig på nerverna när han håller på så här, igen.. Han tycker jag ska ha tålamod med honom. Jag tycker väl kanske lite detsamma, är ju inte känd för att mitt tålamod är det bästa, MEN, 4 dagar utan samtal eller sms tycker jag är mer än nog ensamtid... Man måste visa respekt  och man ska vara tillsammans, om man ska ha nåt ihop. Vet inte om jag tycker det är speciellt respektfullt av honom att skita i att höra av sig när jag ifrågasätter varför han inte hör av sig.. Ett samtal eller ett sms är inte så svårt att kasta iväg. Att jag bett om lite ensamtid betyder ju inte att jag inte vill att vi ska höras alls.

Så.. tiden får väl utvisa. Kanske är han inte drömprinsen ja väntat på, kanske är han det om jag ger honom lite tid.

Vet ingenting just nu förutom att jag saknar honom, men är trött och less på massa dåliga ursäkter..

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej Sara! Du behöver inte publicera detta om du inte vill, det kanske blir lite personligt. Men när jag läser om din kille och hur han beter sig så blir jag arg. Acceptera inte detta. Du är värd bättre, ellerhur? Att inte prata på 4 dgr, inte säga godnatt. Det gör man bara om man är ovänner eller har ett break. Detta är ju givetvis vad jag anser. Men känn efter i din kropp vad dn säger. Känns det bra i dig med honom, känns det i dig att han verkligen älskar dig? Tillåt inte dig själv att vara med en kille som du vill så mycket mer med än han med dig. Jag kan ha fel, givetvis men jag läser ju och tolkar. Han verkar ju spela på ditt kontrollbehov. Att du är kontrollerande och då ska han "straffa" dig genom att inte höra av sig. Nej Sara gör dig själv en tjänst. Fundera om han verkligen e nåt att ha eller om det faktiskt finns bättre. Du är värd respekt, äkta kärlek och ärlighet. Kram/C

2008-12-01 @ 19:55:54
URL: http://www.carolinenolhed.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0