Parkvin en vanlig torsdag..

Förra torsdagen invigdes Fatbursparken med Petra och två tetror rosé kl 14:30 efter jobbet.
Det var en skön dag och trevlig kväll även om vi såklart blev way to drunk. Kvällen innehöl parkvin, öl på söderhof (fan varför hade jag glömt bort det stället? dom har fixat så det är skitfräscht där nu och ölen kostar bara 29:-), sen en prommis till Eken där mr Love spelade skivor med Fred Red. 70 tals soul. Asnice! Kvällen avslutades på Mc Donalds vid södermalms torg där jag spelade utvecklingsstörd och hade "pom fritt" i näsan m.m, runkade med handen åt killar som kom förbi och var helt allmänt störd. Bad om korv med bröd, flirtade med den lilla söta kvinnliga asiaten i personalen och mongade mig. Det värsta var att personalen trodde att jag var utvecklingsstörd.. haha. Herregud jag säger då det.

Då jag dricker vin kan allting hända.. =)

Det var faktiskt smart som vårdare till utv.störda att själv spela en, det är fan bra så man vet hur det känns att bli utstirrad vart man än går för man är annorlunda.. Att få veta liksom hur deras värld kan se ut när dom är bland "normala" människor...

Well well här är lite bilder... Jag(bilden) och Petra(bilden) och vinet(bilden) så som Linda Rosing skulle skrivit i sin blogg. =) ha ha!
       
            (Petra gjorde ett försök att maskera sig när hon skulle iväg å hitta en buske att kissa i..... men vi hittade söder sol istället, ett solarium med drop in och okej toa..) Finemang!

Kommentarer
Postat av: Cindy

Jättesöta sommartjejer..... ja ni blev rätt så på lyset he he.

2008-05-30 @ 09:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0