Vuxen konversation

Dejten som aldrig blev av förra lördagen tog vi igen igår.

På hotellbarerna Clarion och Hilton blev jag rejält bortskämd med både champagne och vin- och trevligt sällskap såklart. Blev bjuden hela kvällen- puh- jag är inte van sånt och brukar inte gilla när killar ska bjuda mig, men jag släppte på mina löjliga "göra-rätt-för-mig-själv-regler" för en gångs skull och lät mig bjudas och bli bortskämd en hel natt- vilket faktiskt var en rätt härlig känsla då jag inte är van vid det. :)

Förde trevliga konversationer om allt och inget. Vuxen konversation- och vad jag anser är vuxen konversation är när man samtalar om annat än vilket nytt tv-spel som kommit ut exempelvis.. Inget fel på tv-spel dock, tro mig det kan vara jättekul- men kanske inget jag föredrar att min blivande sysselsätter sig och hela helgerna med.. som man hört att vissa gör..

Vi pratade om att resa, vad vi vill ha ut av livet, vad vi söker hos en blivande partner m.m. Bara allmänt vuxet liksom, och det kändes skönt att faktiskt känna sig lite mogen för en gångs skull, och att sitta med någon jag också vet har mer livserfarenhet än mig själv då han är 9år äldre. En karl skulle man väl kunna säga. Ingen snorvalp för en gångs skull.

Jag var iklädd glansiga svarta tights, stövlar och en svart tunika så jag kände mig väldigt kvinnlig igår. Hade på mina fina smycken jag fått av Cindy och ja, jag kände mig som en kvinna- en vacker kvinna som blir uppvaktad av en charmig man. Jag brukar alltid ha jeans- ja nästan jämt, men jag trivdes faktiskt igår när jag klädde upp mig, även om det inte riktigt kändes som mig först, men efter ett tag vande jag mig, så nu blir det nog liknande utstyrsel nästa helg när vi ska fira Tess och gå på Golden.

See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0