.....

Städat som fasiken idag. Vårstädat, eller ska man kalla det sommarstädat. Well bäst att passa på när energin och humöret är här.

Dammsugit, dammtorkat, kopplat ur gamla datorn och rengjort skrivbordet som jag nu tänkte sälja, rensat brudkistan som jag tänker slänga (mamma kommer d-ö-d-a mig!!) och en massa massa annat. Inte varit ute på hela dagen, förutom vid 20 tiden då jag plankade till högis fram å back en sväng å handlade på matdax. Självklart slank det ner både det ena och det andra onyttiga-

Vart tog den tillfälliga nyttiga Sara vägen? Ingen som vet, ingen som vet.

Ikväll; En stor stark, två glas vin hemma hos Petra.

Nu. Sova säng.



Kommentarer
Postat av: sara

Hej, släng inte brudkistan, du kommer ångra dig!! Du kan ju alltid måla den om du är less på den?! Eller förvara den nånstans tills du vill använda den igen. tjabba

2008-06-10 @ 22:25:29
Postat av: Leopadhonan her self

Sara, jag fick faktiskt den magnifika idén på jobbet idag att jag kanske ska måla/spraymåla den vit, och ha i badrummet, med handdukar i.. vet inte riktigt hur jag gör, men gångjärnen är kaiko å så, så jävla less på den där kistan.. den ger mig mest minnen av H-J, den dumma idioten som numera skiter i oss och har sin "nya" kvinna och familj, så jag blir mest ledsen av att se den..

2008-06-10 @ 22:31:08
Postat av: sara

Hmm, dumma gubbe. Men ja! Måla den vit! Blir fint, å så kan du fixa nya gångjärn, fråga nån gångjärns gubbe på nån skruvbutik. Do it, do it right now baby.

2008-06-11 @ 22:52:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0