bajsväder och myspys

Självklart blev det bajsväder bara för att det var enda hela lediga helgen jag kommer ha på flera veckor, så något parkvin blev det icke, men god mat och dryck hemma hos Petra i nya lägenheten. Hon hade "Uno" på besök samt hennes kusin Mia, några andra behagade icke komma.. Vi drog på Skeppsbar där det var 18-åringar bara, suck, men vi gjorde det bästa av det som fanns och jag dansade tills fötterna blev svarta- tog av mig pumpsen och struttade runt med bara fötter i utspilld öl och allt möjligt äckelpäckel.. men det gick finfint.

Sen kom M med polare och vi tog en öl var sen skjutsade M (som var nykter) hem alla, och han och jag avslutade kvällen med lite go musik från Duffy och mys här hemma. Han stannade hela dagen igår och vi låg i soffan å myste och kollade på Kvarteret Skatan, somnade till, och käkade lite korvgryta å mos å kollade vidare tills kl var efter 20 och jag insåg att det skulle vara skönt att gå ut en sväng innan man ska lägga sig igen. Så jag gick på affären och han åkte hem till sin farsa för lite grillat.

Myspysig värre blev alltså min lördagnatt och söndag. Han säger han tycker om mig hela tiden fast vi bara setts två gånger, och visst jag tycker om honom med, han verkar snäll och är fin och jättego, men vi känner ju knappt varandra- än, och vi får se om vi ska lära känna varandra bättre inom sinom tid. Det ska vi nog tror jag.. Men jag är alltid rädd för att släppa in nån, och sen bli sårad, så jag lovar jag ska ta det lugnt mina vänner, inget förhastat igen. Aldrig.

Förresten lade Dylan, mitt x, till mig på msn idag.. Hm.. det kan ju bara betyda att det är slut mellan han och hans förra tjej, och då går det ju självklart att höra av sig till Sara igen, eller nåt, för han tror väl jag ska komma krypandes tillbaka..men icke. Får se om han säger pip eller nåt nån dag. Jag tänker inte bry mig nämnvärt, även om det vore kul att ses över en kopp kaffe eller två nån dag. Höra hur han haft det dom senaste 5 åren.
 
Den som lever får se som jag sagt så många gånger förr..

---

På återseende kära vänner!

Kommentarer
Postat av: Cindy

Kul, jag får hänga med på nästa fest.. =) Hoppas han är en snäll o bra kille, du förtjänar det bästa.... Love you babe/partypinglan

2008-06-17 @ 13:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0