Nussa-Nussa

Varit duktig och onyttig, jag kan inte leva nyttigt, än hur jag försöker. Det är svårt, men promenera är jag rätt bra på nu på sommaren iaf.

Men jag menar- va fan, tänk om jag dör imorgon, då kommer jag ångra om jag bara käkar morötter och diet-dryck!? 

Promenad igår med några boende och en till personal. Runt tantolunden i 30-graders värme, 2,5 timmar måste det ha tagit med alla boende och när jag rullade 100 kilo i rullstol hela vägen.. När vi kom tillbaka till gruppbostaden kändes det bra, men extremt svettigt och vi kände att vi tagit oss lite väl vatten över huvudet i planerandet och med långpromenaden.. Unnade oss en grillkväll som blev smarrig värre och alla glada och nöjda. Var rätt slut på kvällen, men trots detta kunde jag självklart inte sova bra på jobbet, även fast jag t.o.m tog en sömntablett- kunde iaf inte somna. Kollade på klockan sist efter 2 nångång. Upp och hoppa efter 8, massa jobb, sen lunch med en boende på Burger King, promenad på söder, lite shopping på Gina Tricot- på arbetstid (me like ;-)) och sen tillbaka för att fylla i ekonomipärmar och lägga på en timme då arbetstiden drog ut på tiden en timme.

Så lite promenader har jag fått, men efter jobbet gick jag förbi  Von Lidl å handlade lite. Hälften onyttigt såklart, man kan inte handla speciellt nyttigt på Lidl, iaf inte jag, det är alltför mycket som frestar där.. Kom hem med färdiga "våfflor", som jag tycker smakar mer som muffins än våfflor, Choco Nussa, som jag kallar Nussa-Nussa (hasselnötscreme) och potatisskruvar bland annat. Men även lite kalkonmortadella och fiskbullar i dillsås.. Köpte även lite olika torr-soppor och vispade ihop en lök-soppa till middag. Den var god men lite väl mycket lök i.. kanske därför det heter lök-soppa å andra sidan..

Till efterrätt blev det några små våfflor med smör och nussa-nussa.



Varning! Don´t try this at home!!

*Det är så äckligt gott så det knullar i munnen, som en gammal vän skulle beskrivit det..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0