Herr Wi vs Leopardhonan

Har just kollat igenom hela Situation Magnusson. Peter är så sjukt rolig att han slår dom flesta, söt, och charmig verkar han också. Naturlig men ändå brat på nåt bra sätt. Hur i hela helvetet en brat nu kan vara bra? Äh inte vet jag men det vore roligt att få gå på en dejt med honom och se hur han är utanför tv-kamerorna. Så Peter läser du det här så vet du..Anytime sweetiepie.. :P

Apropå tv-kamerorna så kom jag just att tänka på Johan Wiman igen. Ni vet han kändisen jag raggade upp på Kvarnen förut.. Kan det vara ett halvår-ett år sen eller så, jag vet inte men iallafall så gav han mig hans nummer för dom skulle vidare på Spy Bar.. ("Spyan"!!! ) Han messade sen och frågade om jag skulle komma dit men då Cindy ville åka hem så hade jag ingen lust att åka dit själv.. Mess hit och dit senare, och mest en massa dirty förstås så plingade det till i mobilen en dag när jag var vrålsjuk med feber och allmänt snorig i snoken. Efter några mess ringde han och vi bestämde att han skulle komma över med käk. Ja, jag fegade inte ur såklart, även om jag när jag ser det så här i efterhand verkligen borde fegat ur i det skick jag befann mig i..(Fattar inte varför jag gjorde det för som sagt var jag riktigt riktigt hängig och alltså inte direkt i form för en dejt med nån överhuvudtaget. I guess I was bored.. Well- han beställde thai-käk och kom över till min lilla lya, kallade mig älskling fast den enda kontakt vi haft efter mötet på kvarnen var sms till och från.. Gör kändisar så? Eller stockholmare? Kallar folk för älskling.. Herre jesus. Iaf verkade han riktigt intresserad av mig och min familj och bla bla m.m m.m och sen efter 1½ timme ursäktade han sig för att han skulle åka på middag hos en vän som sen skulle flytta utomlands- vilket förmodligen var en riktigt dålig ursäkt bara.. Han klagade dock på min annars så charmiga dialekt, fast på ett skojigt sätt, så jag tog inte åt mig. Jag är ju bara jag, och jag vet att jag är bra, och jag skiter fullkomligt i om du är känd eller icke känd. It´s your lost.

Just take me as I am or--Leave me.

Sen dess knappt nån kontakt, and I don´t blame him trots allt.. Hur kul är det att komma hem till en tjej som är i absolut värsta dagsformen, snorig, snabbt påklädd och en tio-minuters-make och som dessutom snackar hes norrländska med en bunt näsdukar i högsta hugg?
Han tyckte tydligen inte det var så upphetsande iaf..Men tydligen var jag så pass intressant att när jag var på toan så hann han snoka igenom min dator och se att jag bloggar.. och någon dag efter så var det sista messet jag fick av honom att han bad mig radera honom från min blogg..  Dum som jag var raderade jag historien, därför får ni den nu igen.. och nej han har inte hört av sig sen dess.. tack och lov kanske- vad vet jag.. Jag skickade ett inte så trevligt mess tillbaka att man inte går in och snokar i någons dator första gången man ses.. snacka om självupptagen- right..

Detta om detta. Så nu vet ni och jag hoppas verkligen "Herr Wi" läser fortfarande- det vore en ära att få förgylla hans dag lite mera än med ett dirty sms.

Vem du än är, och må vara, och du väljer att träffa mig- så stå för det åtminstone- känd eller icke känd. Det var ju inte några dumma grejor jag skrev om honom. Faktum är att det bara var positivt. Meh han var en coward tydligen.

Kan du inte stå för vad du gör, så är du bara ynklig- whoever u are.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0