Då går jag.

Det känns som min energi är på väg tillbaka, äntligen, som jag har väntat. Träningen gör definitivt sitt och att det börjar bli ljusare ute. Jag älskar dom dagar jag vaknar och det är soligt ute, det brukar bli dom bästa dagarna. :) 

Idag har jag sökt ett nytt jobb till och med, fast bara på halvtid, på en skoaffär, och skulle jag få det så kan jag jobba resten på gruppboendet. Det skulle vara väldigt kul att kombinera vårdarbete med butiksarbete, dom två yrkena jag trivs riktigt bra med och kan bäst.

Har även mailat min chef precis att jag förmodligen kommer tillbaka i början av mars om det fortsätter i rätt riktning för mig, och det gör det nog om jag håller igång träning och återgår till mitt, i vanliga fall, sociala liv. Dock har jag slängt iväg en förfrågan angående löneökning som vi får se hur hon tar.. Sist sa hon att det inte var möjligt, men jag vet att dom kan höja den, frågan är bara om hon vill. Men jag argumenterade rätt bra i mailet för min löneökning och att jag vet andra vikarier utan utbildning som är yngre än mig som fått mer i lön, så det är bara att hoppas. Får jag ingen ökning alls då tackar jag nog för mig och går. Lite mer pengar ska jag ha för mitt engagemang på jobbet, och säger chefen och överchefen Nej, ja då är det deras förlust.

Då går jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0