Vad är väl en bal på slottet?

Blev ingen fest för mig ikväll. Eller ska man kalla det festival.
Nej för att 080808 minus 080808 är lika med noll. TYVÄRR!

Känner mig skitdeppig just nu, egentligen utan anledning, för jag valde själv att stanna hemma för en halvtimme sedan. Men nu är det fyrverkerier som smäller över hela stan, och då blir jag deppig. Nu står alla och skrattar och festar och ler, och ska snart inviga utediskot på Sture.

Varför jag valde(tvingades) att stanna hemma? Jo för att P orkade inte, C kunde inte, A skulle dit, men satt redan på fest hos några jobbarkompisar på Östermalm och drack vin, så hon sa att vi kunde ju mötas upp sen.. Så då kände jag att nej, har inget vin hemma och har inte råd att dricka ute en hel kväll, så då får jag nog stanna hemma ändå. Sen ville jag inte åka in och möta upp Anna o co om dom suttit å festat innan, och jag kommer nykter själv, det kändes inte speciellt kul. Sen sms:ar såklart A nästan en timme senare, att jag gärna får komma dit innan, hon hade vin också som jag fick smaka om jag ville.

MEN SUG OXÅ!!!!  (Hade hon sagt det när jag ringt så.. hade jag varit där nu..men grejen var att jag skulle höra med P också om hon bestämt sig.. sen höra av mig igen till A..)

Men men, jag är alltså hemma istället, och det går väl ingen nöd på mig. Hade dock varit roligare att varit där ikväll och dansat natten lång.

SÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA SYND jag inte visste om det här tidigare idag. Det är det jag är mest sur över just nu..!! =( Jag menar jag har ändå jobbat hela jäkla sommaren, och inte varit på något speciellt evenemang eller nånting speciellt överhuvudtaget, så ni kanske förstår att jag morrar inombords just nu..

Men men.... Vad är väl en bal på slottet......?


Kommentarer
Postat av: Petra

Sorry Gumman..Hade verkligen varit skitkul o dragit dit...men är helt slut efter denna sega bussresa...Men du vet...Vi tar igen det en annan gång;) även fast det inte blir samma sak..för det hade nog varit nåt alldeles extra ikväll...

2008-08-08 @ 23:11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0