Tandlös(-ning)

Ahaaaa, tack Petra då vet jag! =)  (se kommentaren under Nalle-bad-breath)

Han har tydligen dragit ut alla tänder i väntan på ett hollywood-smile och nya tänder.. Åh fy fan för att dra ut alla tänder.. Brr ryser av bara tanken.. Usch. Dragit två tänder tror jag i hela mitt liv, och det är inte roligt även om man har tre sprutor bedövning i käften. Men han hade säkert löständer innan, så han tog säkert bara ut bryggan eller nåt... och ska byta löständer.. hehe.

Då vet jag varför han gick omkring i det där munskyddet härom dagen.. Fast jag skulle nog hellre gå runt utan munskydd, det var inte så jävla foxy om man säger så med det där mintgröna höljet över halva fejjan.. Men antagligen luktar det väl illa, och kanske är infekterat, så anledningen var förmodligen just bad breath. Men då tar man väl B12 eller som dom gör så mycket reklam för..!?? Har inte provat för jag lider inte av dålig andedräkt, förutom när jag just vaknat då, med snus-saft runt hela munnen.. *yummie!!

Jag är så jävla klipsk!
Hopp tradderallan lej!

Kommentarer
Postat av: Ullis

Jag såg han i Haninge Centrum idag, Nalle, med munskyddet. Tänkte springa fram och sjunga "vill ni se en stjärna se på mig" men anar att det inte passade sig så jag lät bli :)

2008-08-09 @ 19:27:43
URL: http://www.metrobloggen.se/bajenbabe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0