Nalle-Bad-Breath?

Härom dagen fick jag för mig att vara duktig och gå ut på långpromenad. Det var i söndags. Jag gick längs Nynäsvägen, mot Enskede, vet inte vad gatan heter. Iaf en bit på väg så mötte jag en finsk bög som frågade efter vägen mot Sandsborgs tunnelbanestation. Han verkade vara på väg att uppvakta mannen i sitt liv, som han säkert hittat på förra veckans Pridefestival, då han hoppade av bussen, finklädd och med blommor i famnen. Jag visade vägen och gick vidare. Efter en bit så ser jag en väldigt ljushårig man, som jag tycker mig känna igen. Jag kisar, för jag undrar om jag verkligen ser rätt..? Såg ut som han hade nånting mintgrönt i ansiktet, och så här när det varit Pride så spökar ju folk ut sig med massa roliga saker, så jag tänkte att det är väl ännu en bög som ska in på avslutningen på Patricia ikväll..

Döm om min förvåning när jag kommer närmare och det är allas vår NALLE Knutsson som står där och fipplar med mobilen.. Iförd helt normala kläder, men med munskydd för munnen och näsan.. precis ett sånt som tandläkare har när dom gräver i munnen på en patient.. Jag var tvungen att titta en extra gång, och sen kunde jag inte annat än skratta för mig själv och gå vidare.

Fattade verkligen inte varför han gick runt med munskydd.. kanske dålig andedräkt.. Men Nalle är ju så skum så man blir inte ens brydd längre..  


Kommentarer
Postat av: Petra

Ja du, den mannen...förstår att du inte ens blev brydd när du såg honom ... Men jag läste nämligen i aftonbladet igår att han dragit ur alla tänder, för att fixa sig ett HOLLYWOOD LEENDE.... Den du...Och ca 230.000:- skulle smajlet gå på.....

Så nästa gång du ser honom är kanske i Colgates nya flourtandkräm reklam....hahahah

2008-08-08 @ 23:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0