Sked, gaffel och kniv

Självklart är det tråkväder den enda perioden jag är ledig i sommar. Lite över en vecka. Sen är sommaren över, lika fort som den kom. Hoppas det lyser upp snart igen. :-S

Fick mail från tidningen hennes idag, om att bli deras relations-bloggare, att jag skulle mejla om jag fortfarande var intresserad, då jag anmälde mitt intresse för en tid sedan. Så vi får se vad som händer och sker.. Frågade om man får någon ersättning, annars vette fan, jag har ju min blogg här, men såklart vore det ändå kul att blogga för en tidning. Det kan ju ge något i fortsättningen kanske.. Skulle vara underbart att få betalt för att skriva.

Nu ska jag ta och duscha, sen ska jag gå till globen shopping och köpa en present till lilla Lukas som fyllde två i söndags. Sen ska jag möta Tess på hennes jobb och följa med henne hem å överlämna den till lilla söta killen. Så längesen jag träffade han nu, man saknar ju gobiten! =)

Hade jättetrevligt på Anchor i tisdags förresten. Träffade massa roliga, trevliga tjejs å kills, alltid nice. Och det blev lugnt som utlovat. Sen kom mr Mys och hämtade mig och skjutsade mig hem, så jag fick skeda hela natten. Gosigt gosigt värre.

Fortfarande inte hört något från steket, men ett medium som jag träffade på Anchor, sa att det skulle gå bra.. Jag undrar det jag, men det skulle vara trevligt att se honom igen.

Hm..

Nä, duschen nu som sagt. Kanske blir en lunch på grillen hos Tess innan vi åker hem till henne å L. Gott skulle det vara, även om jag borde tänka på min analkande "fetma"..

see ya!

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0