Nytt jobb, pollenallergi, amstaff och tatueringar..

Visst har jag glömt att berätta att jag fick jobbet som vikarie på tantolundens grb!? =) tjihoo :) superduperfinemang! Ska börja på intro nästa vecka, sen blir det väl jobb mest hela sommaren för mig, men det ska bli skönt att ha nåt att göra om dagarna och få in en massa cash. Fick lönen jag begärde som är 2600 kr mer än vad jag haft i lön nu, så det kommer sitta fint i skattkistan sen :)

Fk har strulat till det så jag fick ta mina sista besparingar för att betala räkningarna så länge, och 300 pix gick direkt till medicin idag. Trist men sant. Var till hälsocentralen och sen apoteket och sen kom jag hem med en hel påse med mediciner. Usch. Verkar som jag har astma också, fick iaf nån inhalator med kortison, sen ska jag på återbesök om en månad. Hoppas det ser bättre ut då. Blåste bara lite över 400 i den där apparaturen, jag skulle kunna blåsa runt 480 enligt doktorn.. aj aj.

Å bara för det, för att jag inte har så mycket pengar nu, och alltså noll kronor kvar av sparisarna så hittar jag såklart massa fina vårkläder och en ny tatueringsstudio som öppnat precis bakom knuten. Dom var supertrevliga, och det såg lovande ut och han skulle kolla upp lite till mig tills på fredag. Priserna är lägre än East Street- (otippat-not!)men lägre priser än dom har väl dom flesta, trots att dom på ES säger att det inte är något dyrare där än någon annanstans... Jag är i vilket fall bara glad över att hitta en studio där jag bor som har duktiga tatuerare och humana priser för konstverken. =)

Så summan av kardemumman;

*då har man astma då- som ett brev på posten- man tackar.. :/
* inhandlat massa pollenmediciner på recept- gode gud måtte det hjälpa så jag får vara frisk i sommar!!
*kanske tatuerar mig i slutet av maj om jag får pengarna från FK nångång.. :)
*tjejen som jobbade där hade en sååå fin amstaff såklart (allt för att jag skulle bli avis såklart.. ;-) )som jag gosade med- vill också haaa!

Ska kolla in deras hemsida nu, tatueringsstudion alltså, sen ska jag börja leta, det jag söker..

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0