psyke å fsyke..

Baby- Do it one more time..

Fast igår var det ingen ljusterapi för dom har stängt onsdagar.. vilket är så jävla fel, man får ingen kontinuitet alls i besöken då.. och vem fan vill gå på helgen? Det är de enda dagar jag försöker orka hitta på något med nån vän som är ledig. Så nu går det som det går, har varit 3 gånger där och jag känner mig liiite mer energisk, jag sa lite..men får hoppas på imorgon igen. Känner mig förkyld, snorig, trött, skakis och ont i magen har jag också. usch. 

Igår var jag ju "ledig" så att säga så jag drog iväg till Tess vid 13,30 och var redan trött när jag begav mig. Hon ringde för övrigt och väckte mig vid halv ett, och jag hade tänkte dra dit på förmiddagen så vi kunde ut och promenera ihop, men det sket sig. Istället blev det fika, hämtning av Lukas, bus med Lukas, lagade middag som vi åt och sen åkte vi på nån loppis borta i kluk typ där det var trångt, varmt å allmänt sådär för nån med psykiska åkommor som mig..
 
Jag lovade att ta hand om Lukas så Tessan skulle få kolla i lugn och ro när hon väl var där, för att jag själv ville det, och fortfarande inte hajjar att varken mitt psyke eller fsyke orkar med egentligen. Vi var där närmare 1½ timme och efter kanske 10 minuter så var lillen less, trött och ville ingenting. Russin roade honom ett tag, välling likaså och dra-vagnen-fram-å-tillbaka-ett-antal-miljoner-gånger ;-) men sen så snorade han bara och var trött, så ni kan ju tänka er hur trött jag också var sen.. Men jag älskar verkligen den här lilla killen, han är ju bara för go, är alltid glad, men nu var han snorig och hostigt och ja, man vet ju själv när man var barn hur länge en timme kändes när föräldrarna drog med en ut på shopping ;) urrrk.

Så väl hemma hos Tess igen runt strax före 20 så klädde jag av mig och tänkte joina för en skräckis, men jag var helt slut så jag masade på mig kläderna igen och drog hem. Lade mig och försökte sova redan vid 22,30 men då blev effekten samma som i förrigår. Hög puls, svårt att andas och efter att ha försökt den naturliga vägen i 2 timmar, dvs bara ligga, vrida vända, inte kunna sova, var jag återigen tvungen att ta en tablett för att kunna varva ner, vilket resulterade att jag inte orkade gå alls idag på ljusterapin. Först bokade jag om tiden till 14 som härom dagen, men idag kände jag att jag inte pallar alls. Känner mig dålig, men vad fan gör man, jag är trots allt sjukskriven just av den anledningen. En extrem trötthet, vilket jag iofs också tror grundar sig i nån slags stress inombords överlag, men som blir värre vintertid.

Måste prata med läkaren sen igen när jag gått mina 10 gånger, jag är tyvärr ytterst tveksam om det här kommer funka med ljusterapin för när jag väl gör saker så får jag sån puls och blir skakis och inte orkar ändå. Stress? Jag vet inte faktiskt, men får förklara för honom, och hajjar inte han får jag söka upp nån annan, men han är ju ändå specialist så han borde ju veta mer än om just s.a.d:n ..

Welll. Jada jada, måste vila en sväng, sen ska jag fan i mig gå och köpa Flamin´ hot cheez cruncherz och kolla på Lyxfällan och sen nån film om jag orschk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0