Kåldolmen i brallan..


Lugn bara lugn, såklart jag kommer fortsätta blogga. Jag kommer inte sluta vara personlig, men jag kommer kanske sluta vara så ingående och detaljerad på vissa saker ;-)

Live privatliv måste man ju ha också inte sant?

Well well.

Hade en liten dejt här igår iaf, med lite rödvin. Trevligt. Men trevligt blev kort för snubben var redan bakis och fick ont i skallen av rödvinet så efter en timme på ballen med vin och sol så drog han.. Ännu ett svepskäl? En till som tycker jag är ful, fet och äcklig?

Nej jag tror inte det, tror han ärligt talat blev glatt överraskad :) Den här gången hade jag lite mer tid på mig, att sminka, välja kläder och fixa håret.. Häromdagen ni vet, när en viss Herre kom med thaimat, då blev det så himla hastigt så jag förstår om han drog så som jag både såg ut och betedde mig.. Alltså man blir snurrig när man har feber och är sjuk, man känner sig inte så fräsch heller och inte ens jordens smink kan sminka bort det.. När han var här kände jag mig typ full på nåt konstigt sätt och vis, blir man full av att ha feber? :)

Nåväl, gårdagens dejt frågade iallafall om jag ville ses igen, och ja, det kan jag nog tänka mig, och se mer vem han är.. Kändes lite torr först, kanske lite nervös.. men sen så blev han bättre, eller så var det pga att jag druckit vin... och jag tål inte så mycket i det här sjukdomstillståndet jag är i nu.. ;-) Han försäkrade mig om, senare när jag frågade via sms, att det inte berodde på nåt annat än huvudvärken, men han förstod om jag trodde det.. Men nej, jag har riktigt svårt för att lita på killar såvida dom inte visar direkt att dom är pålitliga, och det är ju svårt att visa på en gång också..

Så ja.. här står jag och stampar med andra ord.

Skulle gärna träffa ni vet Herr-som-kom-med-thaimat-härom-dagen igen- men jag tror dessvärre det är kört. Han visar sannerligen sin frånvaro. Eller så kan det bero på att jag till slut praktiskt taget våldtog honom per sms- men jag blir så satans frustrerad när inte människor kan ge ett enkelt svar! Ska det vara så svårt? Ja, Nej, eller försvinn! Ett svar är valfritt med valfri text och det är valfritt om man vill svara, men jag blir galen då man väljer att inte svara då man själv påbörjat en konversation.. och sen bara lägger ner.

Då kan jag seriöst bli som besatt av demoner, och då ger jag mig i c k e.. jag blir som en tjurig gammal nucka som inte fått nåt banga-langa på några år... eller förmodligen värre..

(*Men killar dom räknar med att vi tjejer minsann alltid ska vara till lags, redo, och besvara dom direkt, helst på alla fyra, när dom ligger där med kåldolmen i brallan, eller när dom bara vill ha sällskap?!
*) 

Nä- Sug min Snabel, sms betyder Sug Min Snabel. Det blir alltid missförstånd eller så får man inget svar.. Kanske ska lägga ner min sms-karriär? Fast det vore ju tråkigt.. blev ju utnämnd som den som sms;ar snabbast av en kille på Kvarnen som i förbifarten såg min ivriga tumme på mobilsiffrorna, så man kanske måste upprätthålla sin titel ändå....  


Punkt. Jag tror det var det, och det ser sannerligen ut som min blogg fortsätter i samma anda som förut.. Tyvärr skulle jag vilja lägga till..

Håll till godo, jag är snart tillbaka med mer inside information om mitt ytterst spännande vardagsliv- på en plats.. nära.. dig....

(O__--)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0