Snipp,snapp snut..

Snipp snapp snut, jag tror att sagan med herr J tog abrupt slut.
(eller snarare, sagan och sagan, vilken saga?:) )


Jo rå, så är det nog, eller vem vet, han kanske hör av sig när han fått nog av den förmodligen blonda bimbon med gucci-väska från stureplan eller vad han nu hittat på för nytt.. haha. ja du, vem vet vad han har för sig, men efter att jag sa vad jag tyckte så har han visat sin frånvaro, men då får han göra det.. Eyyy, jag tror knappast jag bryr mig mer för att han är känd.. snarare mindre. Men, han kanske behövde ett visdomens ord, och nä, jag fjäskar inte längre för killar. Nu har jag messat några gånger, inget svar, då skiter jag i det. Har kvar numret nån vecka till... eller kanske bara tills på fredag.. vem vet.. för på fredag ska jag på öldejt med en ny kille jag träffade på Kellys i fredags. Mjoo ni.

I helgen så bestämde jag och Elinor på jobbet att vi skulle ses och dricka några bira och ta det lugnt.. Ta det lugnt i mina och Elinors öron blev nog snarare EN öl till, EN till öl, nämen vi tar EN till öl va, å vi stannar på Kellys för då får vi dessutom fler för pengarna än om vi fortsätter till Kvarnen. mm smarta brudar.. Tur nog så började jag iaf 15 dagen efter, efter ytterligare korrigerad arbetstid, skulle egentligen börja kl 13 men huvudvärken dagen efter, eller snarare migränen sa sitt och jag fick börja 15 istället. Well. Ja iaf så gick jag och Elinor förbi Kellys för att jag skulle köpa snus på Ica, för 7eleven och Prellan inte behagade inneha mitt snus, och när vi gick tillbaka förbi Kellys så kunde vi inte motstå att gå in där och ta några billiga bärs för att sedan gå vidare till Kvarnen, trodde vi ja..

Mary kom också och det var packat med folk redan vid 22. Efter några bärs på stående fot så hittade vi plats bredvid ett gäng svensson-killar och tryckte in oss där. Vi började snacka med dom, mer och mer och jag hamnade till slut bredvid en kille vid namn Christian. Trevlig kille. Snackade om allt möjligt och han hade fina ögon och fint leende, kort välklippt hår, men, MEN som i Let´s dance, amish-skägg, knappt nån musche utan bara på hakan och rätt mycket också.. Det var väl inte så nice, men om jag översåg med att han såg lite amish ut så var han riktigt nice, tror jag. ;-) Jo det var han.. Iaf så hade jag en annan träff på G samtidigt, så den killen ringde, och jag tog Christians nummer och drog vidare med min nät-"dejt" som väntade snällt utanför Kellan, till Broder Tuck och tog en sista bärs där. Han råkade även följa med hem sen eller okej då, jag bad honom följa och han följde lätt efter som en hund i koppel.. :) Väl hemma blev det lite äppelsnaps och lite lyssna på hans band på min pajjko-cd-spelare som inte funkar som den ska och lite rajtan-tajtan. Jorå så så var det med det. Trevligt och ligga lite sked på det.

Dagen efter fick jag be honom dra dessvärre för med en migränhuvudvärk och jobb som väntade behövde jag sova själv. Puss! hej då!- Vi hörs. -Kanske det ja, tyckte jag.- hihi du är så dryg sa han, och så gick han.

Tog två treo och la mig med en kudde över huvudet, ringde jobbet och bad att få komma kl 15 vilket gick bra som tur var.. Ska väl inte klaga för stackars Elinor började kl 8, men det hade tydligen gått bra ändå, men visst såg hon lite risig ut.. hehe. Undra varför? :)

Well well, trevlig utgång var det och igår kom jag på idén att messa Christian. Det roliga är att efter jag snackat med Mary så visade det sig att hon och den killen hon satt och pratade med, Jonas, är hans bror, och Mary å han hade setts igen på söndagen på nån slags dejt eller nåt. Kul kul. Verkar gå bra det där.

Sa till Mary att tänk om det är ödet.. Vi skulle aldrig, aldrig satt oss där om det inte vore pga lönehelg och brist på sittplats på Kellys. Ingen var direkt någon man skulle se direkt, men det visade sig bli jättetrevligt. Messade iaf honom igår och han ville hitta på något på fredag så vi ska kanske käka och ta några stora starka ihop. Det blir skoj. Kanske även Mary och Jonas kommer å joinar, vi ska försöka göra en liten smidig pakt..haha. Ja vi får väl se hur det går. Ska bli kul iaf.

Idag har jag gått till medis fram å åter i solen. Det kändes som sommar idag. I skanstull visade termometern i solen på 25+, oj så varmt å härligt. Köpte ett par skor på vägen äntligen, jättesöta textilskor från vagabond som ni ser här på bilden.

 Lovely. image39 mm.

Så jag tog på mig dom direkt, av med dom svettiga sockorna å på med nya skorna å ut i solen igen. Vidare till 7 eleven för en kall latte/vanilj och sen en grillad korv på det. Satt mitt på medis och glodde på människor i en timme och bara njöt av värmen i kortärmad skjorta, uppvikta jeans och nya skokkerna. Så trevligt man kan ha en vanlig dag...

Solen var det bästa, skorna näst därpå å sen kommer korven. :)

Vi hörs! Tjing! ;-)

Kommentarer
Postat av: Micki

sjukt snyggt med vristrem! Kram mikaela

2007-04-02 @ 19:03:31
URL: http://mikaelatham.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0