Lika lågt som glocalnet.


En viss herre hörde av sig när jag och Jenny satt på kungshallen och käkade underbar libanesisk mat. Undrade om jag skulle ut men jag å Jenny skulle på bio så jag skrev det och fråga om han skulle ut. Jo han skulle ut å svänga men skrev inget mer, då skrev jag och frågade om han ville ha sällskap eller vad, då skrev han "Vi får se", det var jävligt illa för hans del för det lät precis som om han skulle se om han hittade nåt bättre men ville ändå veta om jag var ute, d.v.s ha kakan och äta den.. Skrev och undrade om det var för att han skulle hitta nån bättre eventuellt.. och att det var lågt- lika lågt som glocalnet..

Sen precis efter bion slog jag igång mobben, inget svar.. tänkte nu e han sur för jag säger vad jag tycker.. men självklart en halvtimme senare när jag kommit hem så skrev han att han var på kvarnen igen.. SUCK. Jag skrev typ kul för dig jag har just kommit hem för du verkade ju inte vilja ses och ingen ville haka på ut.. men hade jag vetat det igår att han skulle dit hade jag ju gått dit själv.. Men men.. Sen messade vi fram och åter och han sa att han skulle komma hit.. Gav han en liten time-limit att han skulle komma vid 2.. sen kvart över så undrade jag om han kommer, JA eller NEJ- enkelt svar tycker jag.. men det kändes bara som han drog ut på det så jag sa att jag tänker inte fjäska jag vill bara ha ett svar och att han skulle komma inom en halvtimme sen stänger jag av mobilen. Då skrev han att han tyckte om när jag var barsk... men att han skulle dyka upp när vi var på samma plan.. hmm. Jaja. han skrev inget mer sen och jag ringde, inget svar, jag kollade på film, var uppe till 03,20 sen var filmen klar och min time-limit hade dragit långt över "kl2-gränsen" jag först satt upp.. så jag sminkade av mig, släckte ljusen, fick en tung känsla i maggropen och gick och la mig. Dissapointed. Idag känner jag mig grinig. Har käkat frukost sen tröståt jag lite nachos å guacamole, kan iofs bero på att jag ska ha mens när som helst också...

MEN jag fjäskar inte längre, inte för nån. Han ska inte tro att han kan komma kl 5 eller när han inte hittat nån annan, glöm det mr..

Killar är fortfarande respektlösa bajskorvar, så är det och kommer förbli tills nån bevisar motsatsen.

Kommentarer
Postat av: Paula

Nähmen gud, sådana där klarar du dig gott och väl utan! Jag tycker nog han verkar allmänt förvirrad iaf, åtminstonde när jag läser det här inlägget. Roligare gubbar än så finns det nog men de är lite svåra att urskilja ur mängden.

Kram/ Paula

2007-03-20 @ 09:20:25
URL: http://pauladiablo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0