Midsommarnattens köld är hård

Då var midsommar över för det här året och jag sitter fortfarande i morgonrocken och är halvbakis å jävlig fast klockan börjar närma sig 18.

Jag och Tess åkte på fest hos Ola och Erica i tallkrogen. Mycket, och då menar jag mycket mat- god mat, och en alldeles för stor snaps som Ericas mamma Mia ville att jag skulle snapsa ner. Ölen blev ljummen å äcklig då de inte rymdes i kylen, såklart inte kylen räcker till 40 personer, och om jag räknar alla som var på festen till å från så var det nog närmare 50 personer.

Jag kände mig trött och seg redan innan vi åkte dit, tror att min energi tog slut efter mitt besök på 5 dagar. Sen blev det så mycket mat som jag var tvungen att smaka på så när jag skulle försöka dricka så kände jag mig bara illamående till slut. Efter alltför mycket snacks å mat så min mage ifrån. Men dans blev det på gräset, mycket trevliga människor, både nya ansikten och bekanta. Tyvärr drog Jens (sångaren i Hoffmaestro) å gänget rätt tidigt för resten av bandet var i Nynäshamn, så det blev inget akustiskt med dom underbara som jag sett fram emot. Det var nog det enda trista, och att jag vart så seg såklart. Knappt full alls, å full ville jag ju bli. Mindre roligt när man är halvnykter när dom flesta är fulla å glada och på kalashumör och det är midsommar, men överlag en riktigt trevlig kväll!

Vid midnatt började kylan slå till och relativt nykter som jag tyvärr var så blev det mest kallt å jävligt och ingen danslust hade jag längre heller så man kunde få upp värmen. Därför kände jag att det var dags för hemgång till en skön varm säng. Hade jag varit full hade jag nog varit där resten av natten utan tvekan..

Vi drog med t-bananen runt 1snåret, jag hoppade av och gick hem och Tess åkte vidare på Kellys. Hade gärna hängt på, jag brukar ju inte banga Kellys, men som sagt kände jag mig mest illamående, trött, proppmätt och äcklad av all ljummen öl man fått i sig under kvällens gång, så sängen lockade mer än att fortsätta vidare.

Vill skicka ett stort Tack till Ola å Erica (å ericas underbara släkt) för god mat och underbar stämning som alltid! :-)

Fler bilder kommer som vanligt finnas i bilddagboken, har ni inte mitt lösen så är det bara att fråga så får ni se bilderna!

Kram!

image63 
"Herr Lager" och  "Pippi Långstrump" :)

image64

Tess å Jag

Kommentarer
Postat av: Hon

Jag har inte varit hemma hos mig på 2 veckor så jag har inte haft så mycket tillgång till internet. Men nu är jag hemma igen. Självklart kommer jag! :D

2007-06-25 @ 12:02:00
URL: http://alteunderctrl.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0