Matematik & "Service"...

Fan jag känner mig aggressiv.. både igår och idag har jag känt mig så. Ledsamheten har bytts till att vilja slå nån på käften och jag var jävligt nära när jag var på apoteket nyss. En jävla nolla som kom fram och tyckte att vi, jag och expediten, kunde ta matematik-lektionerna nån annanstans bara för att miffot inte orkade stå i kö några minuter till, vilken även jag fått stå i och när det är min tur frågar jag väl för fan hur mycket jag vill vad det kommer kosta m.m. för jag har inte sveriges billigaste medicin om vi säger så..  döda..

Igår när jag och Cindy skulle käka på restaurang London, ja om man nu kan kalla den där skiten för restaurang, så glömde servitrisen bort att fråga efter vår beställning. Hon hälsade artigt med "ska ni äta eller?" när man skulle invänta bordsplaceringen och visade oss till ett bord inne, men vi ville sitta ute, då snäste hon nästan av oss och vi tog med menyerna ut. Ingen servitris kom, fast hon varit till bordet bredvid.. Vi var det enda "paret" som kom in där på den tiden och vi kunde inte sitta hur länge som helst för vi skulle på bio sen. Efter kanske 20 minuter gick jag iaf in med menyerna i handen och frågade om hon glömt bort att vi ville beställa. Det hade hon visst. Då slängde jag menyerna framför henne med en duns och sa att då skiter vi i det. Nån måtta får det väl vara. Är fan bättre service de få gånger jag tittar in på Mc Donalds. Kanske borde jobba med nåt annat än service om man tycker det är jobbigt att hälsa på nya kunder och glömmer bort två nya kunder på en kvart?

Är det något som irriterar mig här i Stockholm överlag så är det den otrrrrrrrooooooOOoooligt (som Tilde de Paula skulle sagt) dåliga servicen man får, av just Stockholmare.. Kanske därför dom gärna anställer norrlänningar och skåningar i butiker m.m för att vi är trevliga.. och vet vad ordet service innebär..

Ja ja nä nu ska jag väl inte haka upp mig mer i det. Var bara två exempel på personer jag gärna hade pratat med bakom soptunnan i gränden ;-))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0