Crybaby

Ett grått hårstrå närmare. En tandlossning inte långt ifrån.. Då har man alltså fyllt 30, även om jag i mina sinnen är fortfarande som 20 mestadels, eller nej, 22 kanske.. Får till och med visa leg när jag ska köpa snus ibland, men då blir jag faktiskt förbannad, för visst ser jag kanske yngre ut, men inte ser jag ut som 17.. eller för sjutton, jag kanske ser ut som sjutton nu när jag blivit 30.. Fy sjutton!  

Tog mitt pick och pack och åkte norröver på födelsedagen. Först till Bräcke där mamma och syrran m familj väntade med god middag, jordgubbschampagne,öl, vin å snaps. Fick presenter och pengar och dom sjöng till och med för mig. Trevligt, jag blev alldeles rörd. "Ovanligt".. Jag är väl en crybaby som Dylan brukade säga..

Dagen efter kom pappa dit med sin kutryggiga sambo, då fick jag lite mera pengar, sen skjutsade han in mig till Linda i Östersund. Vi åkte och käkade kebab på kebab-city det första vi gjorde- så som sig bör när man är i Jämtlands hufvudstad, Östersund, man får inte missa den kebaben med stark och vitlökssås. (Sjukt nog skulle jag nog välja det framför en lyxrestaurang här i stockholm)..  Åkte sen vidare på Willys å inhandlade mat till min lilla fest som jag skulle ha dagen efter hemma hos Linda. Rostbiff & potatissallad, tunnbrödrullar med skagen, ost å kex, jordgubbar m.m Inget överdrivet alltså utan bara lite enkelt och gott. På kvällen tog vi nån cider efter att vi varit på bolaget och Lindas mamma hämtat Marielle, Lindas dotter. Satt och snackade, käkade snacks från expo norr och bara var glada.

Lördag. Dunka dunka i Lindas bil. En shoppingtur på stan i solen. Käka lite langos å sen hem till Linda å förbereda inför festen. Kl 18 började mina vänner ramla in, en efter en, utom En vän som jag var väldigt tight med några år innan jag flyttade från Ösund, hon hälsade att jag skulle ha så skoj och valde att gå på jobbfest istället med sina jobbarpolare som hon träffar dagligen.. Men huvudsaken var iaf att mina närmaste vänner kom, och det gjorde dom, allihopa! =) Camilla, Sandra, Cissi, Agnetha G, Agneta J, Cindy & Linda såklart och sist men inte minst, utan allra bäst kom vid 19,30, nämligen Sara Norling. Vi gick gymnasiet tillsammans och hade en otroligt rolig tid ihop under 4-5 år. Sen har hon bara rest runt i världen, jobbat å bara kommit hem till Sverige ibland, och tur nog var den här gången en sådan då hon är hemma i Sverige ett tag. Blev så tårögd att jag var en hårsmån från att gråta, eller jag grät pinsamt nog, crybaby ones again alltså, men det är inte varje dag jag träffar Sara, min gamle vän. Hon är magisk, och även om vi sällan ses då hon bor i England numera, så kommer hon alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Vi snackade så mycket minnen allihopa, det var helt underbart. Mycket skratt och en härlig kväll. Ville inte gå ut när det väl begav sig strax efter midnatt. Kändes som man inte hann med hälften man skulle vilja prata med alla om, men vi tog en taxi in till stan och gick först på ett öde G3 där det var rockklubb i källaren och gaykväll där uppe. Sa hej och bytte några ord med den beryktade vakten HB- som slängt ut mig ett antal gånger under min tidiga ungdom från krogen- sen satte vi oss på uteserveringen ett tag, blev fotade, och sen gick vi vidare till Mark Twain som verkar ha blivit Östersunds stora stolthet. Det var packat med folk, svettigt, orkade inte ens gå till baren och beställa en öl för det var så trångt å jobbigt. Efteråt blev det kebabbaren där jag beställde en kebab och struntade i att betala. Fick en dricka för att jag råkade få fel sås på kebaben och dom fick göra en ny och jag fick vänta så länge.. haha, hade som sagt inte ens betalat den.. snacka om vimsiga, men jag sa såklart inte något, gratis är ju extra gott. =P

Satte oss och jag var måttligt less där på småtimmarna, praktiskt taget nykter och började bli rejält trött efter en späckad dag. Snackade lite med Cindy och käkade på min kebab när en gammal bekant från gymnasieperioden kom och satte sig.... Mats. Han såg bra ut, efter 10 års åldrande. Snygg stil å snygga kläder. Han berättade att han varit kär i mig förut men jag vill minnas att han alltid hånglade runt med Sara. Han bedyrade att det minsann var mig han var intresserad av iaf även om han hånglade med Sara allt som oftast.. Efter ett tag så orkade jag inte snacka mer med dryga Mats. Han blev lika dryg som Yes och jag tröttare och tröttare så till slut sa jag till Cindy att vi tar och beger oss.. Sa hej då till Mats och tog en taxi själv hem till Linda, för Linda hade fått tag på en 24-årig duracell-kanin hon skulle roa sig vidare med under nattens gång. ;-)

Hade en helt underbar kväll med mina vänner, plus fler folk som Linda känner som kom lite senare på festen. Fick jättefina presenter av alla och blommor och vin, men sällskapet var såklart allra bäst!

Tack till allihopa för att ni förgyllde min 30årsfest och ville fira det här gamla skrället :)

image66

Cindy, Jag och Sara på GIII :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0