Vem vet- inte jag..

Januari idag, 2007 till och med.

Jag minns nyårsafton 2000 då vi firade hemma hos mig i min 2:a i Östersund nästan som igår, och ändå har så otroligt mycket hänt sen dess- ja inte så mycket i mitt liv då men i mina vänners. Många har fått barn, förlovat sig och skaffat hus eller större lya, vissa har separerat, och jag, jag är fortfarande singel som en ensam liten snigel som stakar sig fram på den mat den får..

Har visserligen flyttat till Stockholm och bott här i 4½ år, haft lite olika jobb, träffat vice versa killar, men ingen true love å inget stadigt bra jobb som jag vill behålla tyvärr. 

Men men jag antar att det kommer när det är menat att komma, om det nu är menat så. Annars får jag väl sitta här med mina katter tills jag är 70 och ruttna bort däremellan.

Det pissregnar utanför och det är ingen skillnad mot för i oktober, det ser likadant ut, något kallare bara. Har inte orkat sätta min fot utanför dörren idag för jag jobbade natt inatt och har sovit rätt länge idag, men imorgon ska jag försöka hitta på nåt. Kanske dags att tänka på refrängen nu för klockan är 03,44 och det är väl dags att sova så jag vaknar nångång i tid..

..så får vi väl se vad 2007 har att utvisa för mig om det händer nåt nytt, om jag träffar nån kärlek, om jag får ett bra jobb eller om jag börjar plugga.

Vem vet -inte jag, vem vet inte du.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0