Rövvikar å ölmage

Killar är muppar, utom några stycken fåtaliga, och jag har köpt en ny jacka idag!


Superfin, mörkgrön i ull eller nåt sånt. Matchar mina ögon perfekt och priset var det ultimata 299 på rea! nice. Trodde inte man kunde hitta några fynd längre för att alla redan varit ute under mellandagarna å tagit allt läckert, men ack så jag bedrog mig å så tur jag hade! =) Happy me!

Dock trött som en björn om vintern nu och ska nog kila till sängen strax å sussa. En dag i Farsta tar kål på mig. ;)


Det stormar utanför som värsta oceanen och jag är lätt oroad över flaggstången som snart ser ut att sväva in i mitt fönster...


Kanske borde tillägna släkten några ord också; I helgen var syster+ 2 kids här. Wilma å Alicia. Det var mysigt, och jobbigt. Det blir lätt lite jobbigt när man är så många i min etta, men det går, och det är det värt. Vi gick på Disney on Ice i lördags som ungarna, förlåt Wilma-hon tycker inte man ska säga unge, för det låter som ett dumt barn, hade fått i julklapp av syrran å Ulf. Det var trevligt men otroooligt högt ljud inne i Globen så det kändes inte som man varit på en föreställning, utan snarare som man varit ute och flygit några timmar. Men flyga är nästan bättre ändå, trots att jag har lite flygskräck. Gräsligt högt ljud var det. =( Men annars mysigt.


Dom åkte hem igår morse och jag vinkade av dom på T-centralen 7,45 sen tog jag mig en promenad ända hem sådär på morgonkvisten. Det var jättemysigt faktiskt att gå genom gamla stan och bortöver. Passade på att fota lite fina byggnader och sånt, stockholm har mycket fina hus, och jag älskar söder.


Vilket osammanhängande dagboksinlägg men skitsamma.


Upptäckte i söndags på en shoppingtur i Globen när jag provade ett par jeans att jag ser förjävlig ut bakifrån verkligen. Arslet har börjat fått såna där vikar på sidorna som jag absolut avskyr, så nu ska här motioneras och läggas om i kosten så jag blir fin igen.


Apropå fin så gick jag faktiskt till frisören igår. Chansade till det och ringde Hårtrion som ligger här på hörnet, och gick dit och klippte en page med rätt så mycket längd fram och uppklippt bak, blev jättenöjd faktiskt för första gången på väldigt länge. Var visserligen 3 år sen jag var hos en frisör sist, och då var det helt okej också, men hon klippte bara toppar å efter det jag själv klippt, å innan det var gången jag klippte mig 3 gånger och fick pengarna tillbaka på Drop In på Sergelsalongen, gå inte dit............ aj aj.

Inte konstigt att man hellre klipper sig själv va?


Well well. Kommer lägga upp lite bilder i bilddagboken så håll utkik om ni är nyfikna!


so long for now on.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0