Öl, öl, hemskt mycket öl!

Antingen så börjar jag bli gammal å skör eller så super jag helt enkelt för lite nuförtiden.

Bakis två dagar är inte kul och det är just vad jag fått uppleva efter helgens jag-å-ola-super-ner-oss-å-går-på-kellys-lördag.

Var meningen att Mary å company skulle komma hit på en liten förfest, men som alltid med mary så är planer till för att brytas å dom skulle sitta hemma hos henne istället, och jag hade bjudit hit Ola för jag trodde vi bestämt att vi skulle sitta här för en gångs skull innan den stora festen på gärdet, men men. Ola kom iaf och vi drack och vi drack och vi drack. Skrattade och drack. Vin, cider, starkcider, jordgubbssnaps från rhodos med färska jordgubbar åsså öl på det å sen till tåget.
Ja å Ola Jag å Ola fryser!


Just innan vi skulle åka till den "stora festen" så fick jag ett mess från Mary att festen sög, dom hade redan gjort sin lilla föreställning på scenen och undrade vart vi var och om dom skulle komma. Vi sa att då skiter vi i det å drar på Kellys, sagt å gjort, jordens längsta kö, eller kanske inte men tillräckligt lång att stå å vänta i för det var kallt å jävligt, å dessutom verkade sveriges sämsta fjortiskör står där och värma sig genom att sjunga som några jävla gaphalsar så jag pallade inte och gick förbi alla å lirkade in oss först istället. :)
-
 "jag är ju här varje helg så jag behöver väl inte stå i kön va!?" HAHA. vilket skämt, inte där varje helg direkt, men stammis är jag nog ändå ;) så vi fick gå in före.

Puh.

Väl inne vankades öl på öl på öl, och sen sa Ola något om att han kanske skulle börja beställa in mineralvatten istället, men nä fan tyckte jag så vi drack vidare av alkoholhaltiga drycker. =). Ola berättade att en gammal vän till mig sitter å snackar skit om mig till honom.. fattar inte vad hon får ut av det, men men, har man borderline så mår man väl inte så bra kanske och måste snacka skit om andra för att försöka må bra själv.. Men att göra det till honom, som är en av mina bästa killkompisar, och som jag känt sen ettan i gymnasiet, vilket är 14 år nu, är rätt lågt måste jag säga.. Roa dig med nåt annat gumman..

Sen råkade jag hångla med stammis-staffan hela kvällen till stängning, vilket iofs var trevligt, men usch vilken hemsk syn när han skickade bilderna på mig igår från oss där på slutet. Man såg ju eh.. väldigt fräääsch ut. not. hehe men men, på 2 bilder av 3 så såg vi ju riktigt härliga ut..hehe.

Hångel är alltid nice å vi hånglade riktigt bra ihop, å det var dessutom alltför längesen jag hånglade!

(Just i fan, träffade Ante också från Östersund som e polare med Linnet och company. Fan det var inte igår, å han ropade på mig när vi gick förbi kön, trodde inte han skulle känna igen mig, men inte lyckades jag med det trots mitt svarta hår..;))

När dom stängde sa jag adjö till en fortsättnings-hångel-villig-sugen-man och Plankade in på t-bananen, skulle tre stationer hem, och inte så otippat så gjorde jag en "Sara" och spydde i tåget.. EN station innan jag var hemma. Usch och fy på mig. Jag blir så jävla illamående av t-bananen när jag har druckit..ehe.. lite för mycket. aj aj.. tur nog vet jag inte vilka som satt där och jag vill inte veta heller. Vet iaf att en trevlig tjej uppenbarade sig och satte sig bredvid mig och strök mig snällt över ryggen. Jag bara "tack" å klev av nästa.

Som mamma sa i telefonen;

-"Du går väl inte och blir full nu då på festen, när du åker hem själv sent på natten!?"
-"Såklart jag ska bli full, det är ju fest!"

.. å full blev jag och själv åkte jag också hem. Dumt, farligt, men härligt ibland att bara få va, utan att man typ vet vem man är. ;) eller nåt... Var iaf glad när jag såg att alla saker låg i min handväska i lördagsmorse och att man inte glömt hela baletten på tåget eller nåt.

Igår när jag klev upp sent där på eftermiddagen, eller ska man kanske kalla det mot kvällningen, gjorde jag lite frulle, å sen tänkte jag ta lite plättar å ställa in dom i micron, vips så står det redan ett fat där från föregående natt, så jag försökte tydligen fylleäta här hemma innan jag somnade, men glömde förmodligen bort dom å la mig istället. Så jag provade å värma dom lite lätt igen å det gick ju finemangen, haha, gamla plättar med smör å ost på.. MMm gott.

Jaja. Nä nåt annat hade jag inte på hjärtat idag hörrni.

Har tagit en sömntablett faktiskt för att jag har inte fått till min dygnsrytm än trots att jag jobbade natt för en vecka sen imorgon. Det är jobbigt. Tur jag kan ta ett pill om det krisar, för jag tar dom bara i nödfall, sånt där skit vill man inte bli beroende av. Får väl se om jag somnar gott nu. Ska försöka få iväg räkningarna imorgon, gå på banken å betala lite stuff jag köpt från tradera, eller stuff, smink såklart.. vad annars ;) och stryka och hänga upp mitt andra par nya gardiner från indiska. Dammsuga borde jag också, men det tar verkligen emot, även om jag tror jag måste imorgon. :/

tjing tjing! Nästa helg ser jag fram emot fest med Jenny, Anna å Cindy! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0