John Chris coffee å bröstförstoring.

Haft ont i halsen ett tag nu, varit slemmig och lite halvhängig. Tror att en förkylning är på gång eller så är det bara min allergiattack- efter mitt lilla hemmapyssel idag -som precis som alltid gör sig påmind när det är dags att dammsuga. ..Härligt, jag behöver inte ens fundera över när jag måste dammsuga, jag nyser konstant, då är det dags.

Var i city idag och träffade Cindy som flyttat ner nu till sin relativt nyblivna pojkvän Jerry, de på hennes förra jobb i Östersund hade retats lite lätt över den roliga namn-kombinationen och jag kan hålla med nu när jag ser det i skrivandets stund, Cindy å Jerry. :)

Tog en fika på John Chris Coffee å kollade in massa nördiga människor utanför, snackade bröstförstoring och inredning. Ja, nån bröstförstoring är då inte aktuell för min del och har aldrig varit, jag har ändå gått upp en kupa naturliga bröst i vinter så och det är skönt att man slipper tänka på sån falsk marknadsföring då naturen gett mig precis dom bröst jag önskar ändå. Men Cindy däremot har nästan aldrig haft några av dessa kvinnliga attribut så jag förstår att hon vill köpa sig ett par. ;.-) Intressant att prata om dock .. :)

Efter fika å snack tog vi en shoppingrunda på några timmar. Jag kom hem med nya gardiner, nya tabletter som jag ska ha som dukar, tre stora ljuslyktor, en jättefin träram som jag nu har placerat fotot på mamma i, ett set till badrummet med tvålkopp, tvålpump och mugg och ett stort fint lila ljus.

Helt slut när jag kom hem av utmattning så jag kröp ner i min obäddade säng och somnade några timmar. Snoozade å sen klev jag upp vid 19, käkade fiskpinnar och sen har jag bara pysslat, slängt skräp, tvättat, dammtorkat, lagt på mina nya tabletter på borden, ställt upp ljuslyktorna, fixat i badrummet m.m så nu är det riktigt fiiint här och det är bara dammsugningen imorgon som saknas, ja, och dom nya gardinerna såklart som ska strykas och sättas upp. De gamla svarta tror jag att jag slänger, dels pga att det samlats så mycket katthår som aldrig går att tvätta bort helt och dels för att en viss person köpte likadana, så slipper jag komma ihåg honom.

AAtttttttttttjo, för hundrade gången. Fan, måste dammsuga imorgon. Men nu är jag faktiskt lite manad när det ser så fint ut här, kanske ska avancera och skura golvet också!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0