Treo och soffa.

Dödens dödssjuk har jag varit. Usch. I fredags efter en tur med Sirpa i Globen ville jag att nån skulle skjuta mig när jag kom hem. Handlade på ica, och sen cyklade jag hem. När jag kom hem fick jag en akut pollenallergishock som heter duga, på min redan äckligt jobbiga förkylning som brutit ut.

Ingen smak, ingen lukt, täppt i näsan samtidigt som jag hade rinnsnuva, nös konstant i över ett dygn, samtidigt som jag hade feber, hosta och "vanlig" förkylning, eller så var det influensan som nu drabbade mig med till slut.
 Skjut mig nån, sa jag tyst för mig själv men ingen hörde och ingen var i närheten, såvida inte katterna skaffat sig några skjutvapen och gömt i kattlådan då utan min vetskap, men isåfall använde dom dem inte för jag sitter då än här i dag. Levande, men knappt ändå. Allergishocken varade "bara" i nästan 2 dygn och idag är det måndag och inte är jag något piggare för det. Kanske lite. Jag sitter ju upp iaf, och jag har bäddat sängen jag legat konstant i i 3 dygn så, jo okej då, jag kanske är lite bättre nu iaf.

Smällde i mig 2 stora potatisar och en burk med färdiglagad kalops nyss, Jippiie, jag känner smak igen, och nu är jag så äckligt mätt att jag måste lägga mig på soffan, som om jag inte legat nog hela helgen.
 
Treo å soffa, låter som två ord jag behärskar just nu. Inget mer.

Kommentarer
Postat av: Julia

Du får ta och krya på dig! :)

2007-04-02 @ 19:04:35
URL: http://juliaelhag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0