Kanon!!

Förresten, trots att jag vaknade av en smällande huvudvärk och en tro om en vanlig tråkig dag så ringde det i mitten av dagen.. 
En man från Hammarby sjöstad, från en gruppbostad där som ville jag skulle komma förbi och säga hej nästa vecka. Han tyckte mitt brev var schysst och behövde någon som kan jobba timmar och även i sommar om jag var intresserad, och det är jag såklart.

Det är utvecklingsstörda jag ska jobba med, mest lite äldre fräcka karlar som han förklarade det, så han behövde nån som klarar av det men ändå ser seriöst på jobbet, och ja, då har han faktiskt kommit rätt.. Inga lyft och väldigt socialt, mycket fika och promenader. Låter ju toppen.!! Inte alla gånger en chef ringer och erkänner det första han gör att man bara sitter och fikar och snackar skit med de boende. ;-) Verkar som en bra chef det där. Han snackade aldrig heller om en intervju utan bara om att skapa en kontakt med mig och sen gå vidare, om han inte var där så var det bara att snacka med nån annan i personalgruppen; han sa att du vet ju vad du gör som gjort det här förut, och det har han så rätt i så och tyckte som sagt att jag verkar schysst av mitt brev.

Ja, jag är schysst, jag är engagerad och jag jobbar verkligen med humor, och ja, det här låter som något jag behöver just nu, nånting nytt men ändå inom samma. Nära till i såfall och åter som det lätt kan börja att prioriteras före det jobb jag har nu. Har inte gått igenom något sommarschema på mitt nuvarande jobb än så, och jag är i ärlighetens namn rätt less på stället i sig, vissa människor och att det mer börjar likna ett äldreboende, vilket min axel inte uppskattar med min förslitningsskada..

så visst,  erbjuder han bra lön och mycket jobb i sommar så tar jag det före. Japp.

Kanon!! =)

Kommentarer
Postat av: Hon

Det låter ju tokbra det där! Hoppas att det är ett bra ställe :)

2007-04-12 @ 10:00:53
URL: http://alteunderctrl.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0