Fucking ideal.

haaaalli hallå ja! (från kvarteret skärmarbrink)

Klockan är 8 och jag har varit uppe i en timme och varit vaken sen 6, de ni! Vad säger ni nu då! Jag ska bekämpa min jävla vintertrötthet... nästan. Sängen står fortfarande obäddad och jag är grymt sugen på att hoppa ner igen en sväng... Zzzzzz 

Klev upp för att surfa runt lite och kolla öppettiderna på gymmet, men nu har dom öppet helt klart, och jag har fortfarande inte tagit mig dit.. Tränade senast den 28 augusti, vilket är en katastrof nästan. Men äsch!

Varför måste tjejer ha midja som en geting medans killar kan gå fritt fram runt med en svajande öl-mage? Är det inte lite små-poppis att glida runt i för kort t-tröja å ha en hårig ölmage nu? Är det inte så?
Ja, jag föredrar nog en kille med lite mer hull än en svinsmal kille som inte har nåt att klämma på.. eller gör jag det? äsch jag föredrar killar kanske man ska säga, jag har haft tjockisar som smalisar och det går lika bra med båda, och jag kan inte påstå att en smalis skulle vara bättre i sängen än en med lite hull här och där. Icke! Så whats the problem? Njäe det är väl media såklart. Den jävla mediabilden man får. Man får inte ha mage, man får inte ha bristningar, celluliter, inte håriga tår, inte mjäll åsså vidare. Dessvärre så har ju alla det här vare sig dom vill eller inte... Mer eller mindre. 

Nä man får göra det bästa av sig själv.. som jag gör. Käka, ligga i soffan, sitta framför datorn, käka lite till, kolla på en schysst p-rulle å somna gott sen.

Skit i alla fucking ideal alltså. Va fan ska ni komma å förstöra för?

Jag skulle må bra av att träna min axel lite, och kanske även min mage och rumpa, och mina armar, men va fan, äsch jag går och lägger mig igen.. Kanske senare... 



 

Kommentarer
Postat av: Aggster

Pilates hemma i vardagsrummet... Bra för ömma muskler och leder, ingen som behöver glo på en och fram för allt gratis. I love it!!

2006-11-15 @ 11:55:43
URL: http://aggster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0