Bad hair day

Usch jag känner mig så jävla ful idag. Man blir bara äldre och rynkigare och fulare och fetare.. Celluliter överallt, sträckmärken överallt, slapp som fan. Måste börja träna igen innan jag förfaller totalt..

Åkte på nån jävla magsjuka igår också när jag skulle på introduktion på nya jobbet såklart. Börjar ju fan undra om det är psykiskt, men den här gången var det nog inte det med tanke på att jag var hos syrran i helgen som var, och både hon och Filip har ju haft magsjuka.. Spydde hela dagen igår och den andra änden ska vi inte tala om.. GAAH vad vidrigt.

Idag har jag sån djävulusisk huvudvärk att jag smäller av snart. Tog en treo i morse, och sen hittade jag en alvedon i en handväska, men inte fan hjälpte det.. Och nej, det hjälpte inte heller av att jag började städa, diska, tvätta, torka möblerna på balkongen, vädra kuddarna och göra typ allt jag borde gjort en dag när jag känner mig piggare, men jag var tvungen för det såg förjävligt ut här å katthår och damm överallt. Har bäddat rent i sängen också så nu ska det bli skönt att ligga i en nybäddad säng, just ja, med mitt nytonade hår.. det hann jag också med idag ja. Men orkade inte gå iväg till apoteket å köpa Treo, vilket jag ångrar stort nu för jag har på gränsen till migrän och spyan ligger i halsen på mig.

Nä fy fan, måste göra nåt åt håret också, färgning gjord, men annars skit just nu. Ja en bad hair-day gör det negativa humöret ännu negativare.. Å naglarna ser förjävliga ut, vad är det som hänt?

Jag måste göra nåt åt det här nu innan man blir brädad av snärtiga 20 åringar....suck

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0