Den som väntar på något gott..

Vet ni vad!?

Idag har jag varit å "spelat" eller slagit några bollar på Årsta Golf med Sirpa å Fredde. Har varit där med dom en gång, men då provade jag bara slå och det gick ju inte för fem öre, men idag så fick jag en egen klubba, egna bollar å Fredde lekte instruktör och visade vilket grepp jag skulle ha och hur klubban ska vara jämte bollen. Sen var det bara att sätta igång.

Först kände jag mig skit-töntig när jag stod där och knäböjde å kände in mig hur man ska stå. Såg säkert ut som om jag höll på att bajsa på mig men men.. ha ha.. det gör det säkert för alla i början.

Lollo å Sirpa har just varit på golfkurs och kanske även jag gör det nästa sommar om jag har råd, jag har alltid velat spela golf, det verkar så kul, och nu när jag provat på att slå måste jag säga att det är riktigt kul. En utmaning, för det är inget man lär sig på en timme direkt..

Missade några bollar, men för att vara första gången så gick det suveränt tycker jag själv iaf. Slog några bollar riktigt högt och långt, ja iaf för att vara ny, å Sirpa å Fredde berömde mig. Så jag är nöjd med dagen.

Åkte sen runt med dom i bilen runt Länna där dom kollade lite hus och drömde sig bort. Dom hittade ett till salu som var jättesött och det ligger på nära 2 mille, så jag vet inte hur dom ska göra, men det blir nog inget köp nu, å jag hoppas det för jag vill inte att mina vänner och grannar ska flytta ända dit bort till ödemarken.. ;-) Men det var ett väldigt fint område där och massa underbara hus.

Drömma kan man ju. Innan den dagen kommer, om den kommer. När man har make, villa, barn, fler katter, en hund..

Här sitter man fortfarande singel- men- å andra sidan så kan det ju förändras över en natt eller två.. ;-)

Den som väntar på något gott...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0