den mögliga brödskivan

Jag visste väl! Jag visste det!!!

Blir så irriterad.

Kan inte sova, har vänt på dygnet nu av nattpassen på slutet, och så ligger jag och tänker på vem som har rätt, chefen eller jag.. sånt kan jag älta i evigheter, särskilt när jag är BOMB-hundra-PROCENT-säker på att jag har rätt, då ger jag mig inte.

Så nu klev jag upp å tro det eller ej, började jag rota i soppåsen, för jag tänkte att jag hoppas lappen ligger kvar där, den som jag skrev upp den dagen vi snackade om de lediga passen jag kunde ta.. och lyckan är med mig, den låg där bland soporna å den mögliga brödskivan.. Lappen som bevisar iaf för mig själv, att jag har rätt, och att jag inte tänker ta på mig den här lördagen, för det blir för mycket och sen så kan man inte, även om man är chef, bara skriva dit ett namn och tro att jag inte har koll å är så dum att jag gör det för att hon inte kan fixa fram personal. Näj. icke. Så får det inte gå till, då blir man ju rädd att det här stället jag trivs så bra på kanske inte är så bra i vissa lägen. Så får det inte kännas..


Vi har alltså INTE kommit överens om att jag ska jobba natten lördag mot söndag. Har varit tvärsäker hela tiden, och Evy hälsade chefen att hon skulle ringa mig idag, men hon har inte gjort det ändå. Kanske för att hon är rädd för att ta konflikten.. för hon vet att hon skrivit dit mig i brist på annan personal. I tron om att jag är så dum att jag bara tar det och jobbar.. ihjäl mig..

Troligen har hon skrivit upp mig för att hon tar för givet att jag bara struntar i det å går dit å jobbar.. men det var dumt av henne, nu har jag tappat förtroendet där, visst kan hon ha strulat till det, men jag vet att mitt namn inte stod där i pärmen för nån dag sen för jag kollar varje dag.. å vips, så skulle tydligen jag jobba, å det hade vi "pratat" om den 6/6.. mm sure. Jag har lappen här, mitt bevis på att vi inte snackat ett ljud om det datumet.

mm well well. Kanske ska försöka sova igen.

Det är grymt varmt idag.. Fick dra ur täcket ur påslakanet å bara använda påslakanet.. för uiii vad kladdigt. Ja, sen gick jag ju upp igen.. å här är jag nu.

Tidigare ikväll så träffade jag Linnéa, Lollo, Kicki å Emelie på Pizza Hut, käkade lite å tog en öl. Jag och Linnéa har ju inte setts på säkert 1½-2 år skulle jag tro, så det var trevligt att ses å snacka lite. Ska även ta en sväng på stan imorgon vid 12:30 ska vi ses. Så jag måååste somna nu.. Sen gick jag och Lollo ända till skanstull i det varma vädret. Kl 20,30 var det fortfarande 29+ i skuggan.. oj oj oj.

skön kväll. å imorgon ska chefen få.. grr*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0