Anders S Nilsson...

Men FÖR i helvetet. Kan FOLK = K; sluta skicka spydiga jävla agressions-mail till mig?? bara för att ditt liv har gått åt helvete så behöver du inte försöka göra mitt liv till ett också.. Jag har haft nog skit i mitt liv så lämna mig i fred för helvete när jag inte gjort dig ett piss som sagt.....

----------------------

Hade en supertrevlig kväll igår. Fia kom hit med ett sexpack folkisar i brist på annat som vi intog på min balle i solen. Mysigt å trevligt. Sen drog vi på Kellan å det var nice.

Den första jag såg var självklart en knall Lennie så jag snackade lite med han för det kändes lite spänt.. men sen blev vi ”vänner igen” iaf i slutet på kvällen.

Sen kom Ralf av alla förbi.. Har inte sett han sen vi gjorde slut tror jag.. Shit, tuusen komplimanger som vanligt och det är iofs gulligt, inte många killar jag haft som överöst mig med så många komplimanger som Ralf gör, det gör han bra, medans andra saker gjorde han mindre bra.. men det var då det..

Iaf så flirtade en ”ny” kille med mig, en fin lång ståtlig brunbränd kille med piercing i läppen och med ljusa dreads till axlarna, bara fullkomligt ursöt. Det var lite svårt att få kontakt med han för att Ralf envisades med att hänga efter mig sen hela kvällen typ.. Men till slut så började vi snacka, jag och Ollie som han heter.

Såå goo kille. Dessvärre bor han i Dubai.. Jo, så är det. Fassiken också, varför ska jag ha sån otur, när jag väl träffar sveriges vackraste goaste kille, som dessutom raggar upp mig, så bor han utomlands..

Jaja, iaf så rörde vi oss alla mot utgången kl 2:45 tiden. Jag, Ollie, Fia, Pierre å Lennie. Då kommer Anders S Nilsson fram, ja ni vet han som leder Parlamentet, å lägger in en stöt.. haha. IGEN.. det är ju inte första gången.. Han kände igen mig från förut, ja den gången på THe Lab när han också försökte stöta.. men som nu inte fick nåt. haha.. Well, vi snackade lite iaf, han såg ju att jag var upptagen men han är lite rolig den här Anders S Nilsson. hihi. Jag ifrågasatte vad han gör på Kellys å södermalm när han väl borde infinna sig på fina inbjudningsfester på Östermalm.. Antar att han föredrar söder kanske.. som oss andra för att det inte är så jävla pretantiöst här som där..

Sen så var det så himla sjukt. Jag stod där ute, omringad som få gånger förr, ja herregud. Lennie på ena sidan, Olli på andra, Ralf som blivit utslängd när han skulle röka och som stått kvar därute och väntat in mig tills det stängde.. å Anders S Nilsson på den fjärde kanten. Det blev nästan pinsamt för mig.. eller nästan.. det blev pinsamt

Jag sa adjö till Ralf och ha det bra.. Anders S Nilsson vinkade jag av å ropade hej då till när han insåg att loppet var kört för denna gången med.. hihi..
Lennie å Pierre tog samma t-bana hemöver som mig, Ollie å Fia.

L var så himla full på t-banan att jag fick hjälpa honom att hålla i sig typ. haha.. Olli höll om mig.. mmmmm goa killen asså, å Pierre höll i Fia i tron om att hon kanske inte ska gifta sig ändå om några veckor.. eller nåt. ha ha..

oj oj oj vilken kväll.

Det var kul asså. Men något pinsamt att vara omringad som på en köttmarknad utanför utgången kl 3 på natten... Men det kunde ju å andra sidan inte jag rå för.. Vissa kvällar är man mer uppvaktad än andra. tydligen.. ;-)

Kände mig som en 18åring igen som tog med en kille hem. Ollie fick hänga med mig hit. Ingen kille jag tackar nej till direkt.. Efter en vrålmysig kväll och natt så tog jag aldrig hans nummer, jag blir lite blyg ibland, men sen kände jag att det inte är nån vidare mening då han snart ska hem till Dubai igen, i slutet på juli. Så jag sa att ”vi ses kanske på kellys”..

hoppas det.. men ändå inte, vill inte fatta sånt tycke för honom som jag känner att jag skulle kunna göra, då han bor långt långt bort i mellanöstern. Snyft snyft.

Det var den goaste vackraste jag träffat på länge. Så söt, så vacker, ren, hel, solbrun, dreads, låång, mm, me likee likee va. Ja!


 
 
 
 
   
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0