kalas-kul kalas

Haft en superbra eftermiddag och kväll borta hos Mary som blir 28 idag. Grattis grattis vännen!


Hon hade ordnat med ballonger, serpentiner, bullar, kakor, saft och tårta. Lekar, krocket, drinkar, chips å till å med varsin godispåse. Tyvärr blev det inget vattenkrig för det blev lite sent och jag vill inte åka hem helt dyblöt på t-banan, för det var inga små vattenpistoler vi snackar om här inte.. haha. Det var fan rena rama vattenkanonerna. Men Mary å Micke roade sig iaf till slut med att totalblöta ner varann, haha, det var iaf kul å se på, åsså deras lilla femkamp.


Kändes lika mycket som jag fyllde år och jag passade på att njuta för jag jobbade ju på min födelsedag, så jag fick ju kalas jag med kan man säga.

Tack så jättemycket Mary för en mysig och galen kväll! Du är så påhittig och det är nåt som jag uppskattar hos människor, för jag är det inte själv tyvärr. Men nu har jag fått massa idéer faktiskt och inspiration på hur mycket kul man faktiskt kan ha ihop med vänner och utan att gå ut liksom på krogen eller nåt sånt.

Very nice evening.

Träffade den "omtalade" Idha också, hon var ju en jättegullig tjej, så det var en himla bra eftermiddag och kväll!


Nä nu ska jag käka lite pasta eftersom middagen enbart bestod av tårta å godsaker.. hehe.. sen ska jag packa å imorgon måste jag nog upp före 6 å skynda mig iväg till tåget som går kl 7 mot norr...

åh vad kul det ska bli!!


kram å tack till Mary!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0