Golden hits, ett ställe med potential...

En trevlig liten förfest hos Jenny hade vi igår. Vi insåg att vi ville bli fulla, fast min plan var att bara bli lagom egentligen.. men fulla blev vi. Jag råkade spy på t-banan in till stan som vanligt.. å Jenny å Anna hoppade raskt över till andra sidan.. folk gick förbi å åmade sig, med all rätt.. men va fan, man spyr när man har druckit för mycket.. iaf jag.. å särskilt när man åker ett bullrande tåg med all alkohol i magen..


Jenny rasade ner för trappen till toan på Golden Hits direkt vi kom in och jag bara upptäckte att vips, där låg Jenny bredvid mig med upprivna jeans och ont i benet.. Men lika glada var vi för det.


Tog en öl i baren och sen dansade vi och roade oss. (Kommer i ärlighetens namn inte ihåg så mycket från början där.. ) men mot slutet så träffade jag en kille som jag tydligen hade träffat i kön tidigare.. sen ville han pussas har jag för mig. ;) å sen stängde dom å vi åkte hit..

I fyllan å villan fick jag för mig att vi åkt för långt på nåt sätt och vis.. att vi åkte från andra hållet, hur jag nu kunde få för mig det.. så jag sa att vi skulle hoppa av... i Skanstull.. TUR nog kom det ett tåg till om 11 minuter.. annars hade vi fått tagit taxi eller gått hem.. haha.


Trevlig natt och trevlig morgon.. hoppas vi ses igen.. *mums*


Annars, bakis som satan själv idag. Legat hela dagen förutom när jag var uppe å sa adjö till hunken, käkade några mackor å mjölk för att må bättre, och en fryspizza med bea..


Å nu mitt i natten vaknade jag.. av ett mess från mr Loveman.. det var inte igår..
kände för den sista lilla biten av fryspizzan så jag klev upp.. Nu vill Romeo som han kallar sig själv komma hit å sova här.. undra vad det betyder??!! näe orkar inte med det.. jag väntar på hunken.. om han nu skulle få för sig att han vill komma hit och pussas igen....


Fan Golden Hits, det kan bli ett ställe med potential det... så slipper jag alla äckliga otrogna hårdrockare.... och får napp på sliskiga svenssons istället..


Kommentarer
Postat av: annaluna

Är det kul på Golden Hits? Alltså är det något speciellt? Tycker alltid det är aplång kö när man går förbi där, så its gotta be something..!

2006-08-22 @ 10:51:00
URL: http://annaluna80.blogspot.com
Postat av: Leopardhonan

Det kan vara riktigt kul faktiskt.. blandade människor å den sista gången såg vi massa kändisar.. hehe.. 3 våningar. JA helt okej!!

2006-09-06 @ 22:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0