Söderbysjön

Åh fy satan vad äcklo-varmt det är i min lägenheeeeeeet. Funderar på att gå ut en sväng, men vet inte vad jag ska hitta på. Nej just ja, jag tänkte ju sätta mig på ballen å läsa min bok. Då är jag ju ute ;-)

Ja, så får det bli.

Igår jobbade jag på morgonen sen cyklade jag och Saskia till Söderbysjön och badade och solade lite å klipporna. Lite rosé såklart och havrekakor + lite pommes. Matade änderna och hade det trevligt.

       

      

Anus-partajj!


Nussa-Nussa

Varit duktig och onyttig, jag kan inte leva nyttigt, än hur jag försöker. Det är svårt, men promenera är jag rätt bra på nu på sommaren iaf.

Men jag menar- va fan, tänk om jag dör imorgon, då kommer jag ångra om jag bara käkar morötter och diet-dryck!? 

Promenad igår med några boende och en till personal. Runt tantolunden i 30-graders värme, 2,5 timmar måste det ha tagit med alla boende och när jag rullade 100 kilo i rullstol hela vägen.. När vi kom tillbaka till gruppbostaden kändes det bra, men extremt svettigt och vi kände att vi tagit oss lite väl vatten över huvudet i planerandet och med långpromenaden.. Unnade oss en grillkväll som blev smarrig värre och alla glada och nöjda. Var rätt slut på kvällen, men trots detta kunde jag självklart inte sova bra på jobbet, även fast jag t.o.m tog en sömntablett- kunde iaf inte somna. Kollade på klockan sist efter 2 nångång. Upp och hoppa efter 8, massa jobb, sen lunch med en boende på Burger King, promenad på söder, lite shopping på Gina Tricot- på arbetstid (me like ;-)) och sen tillbaka för att fylla i ekonomipärmar och lägga på en timme då arbetstiden drog ut på tiden en timme.

Så lite promenader har jag fått, men efter jobbet gick jag förbi  Von Lidl å handlade lite. Hälften onyttigt såklart, man kan inte handla speciellt nyttigt på Lidl, iaf inte jag, det är alltför mycket som frestar där.. Kom hem med färdiga "våfflor", som jag tycker smakar mer som muffins än våfflor, Choco Nussa, som jag kallar Nussa-Nussa (hasselnötscreme) och potatisskruvar bland annat. Men även lite kalkonmortadella och fiskbullar i dillsås.. Köpte även lite olika torr-soppor och vispade ihop en lök-soppa till middag. Den var god men lite väl mycket lök i.. kanske därför det heter lök-soppa å andra sidan..

Till efterrätt blev det några små våfflor med smör och nussa-nussa.



Varning! Don´t try this at home!!

*Det är så äckligt gott så det knullar i munnen, som en gammal vän skulle beskrivit det..

Bara en dröm.. igen..

Vi var på fest, på något ställe som hette Huset, ett stort ställe, med massor av snygga killar. Stället låg nånstans i närheten av tunnelbanan i Hornstull. Jag var där med Agnetha, och en gammal kompis som kallas Wonka. Där var också Markus som tydligen jobbade där. Det var en klubb, men ändå som en slags ungdomsgård i ett. Jag var superfull, och drömde i drömmen att jag trodde jag drömde för jag visste inte hur jag kommit dit. Jag kom in på toan där A stod och sminkade sig, och jag sa; "E du här!? Hon tittade på mig som om jag var dum, med tanke på att jag hade gått dit med henne, hon var ju i Sthlm och hälsade på och vi hade gått dit tillsammans. Jag tänkte i drömmen, att- Fan vad knall jag är, jag måste drömma...!?

Sen hittade jag Petter där, inte artisten utan "ska-du-med-hem-på-lite-ouzo-Petter", vi kysstes och han var packad, och munnen likaså.. av lös-snus.. jag spydde i närmaste papperskorg och gick sen iväg för att hitta Markus. jag hittade honom hånglandes med en 18åring. Han hade grön stickad snygg tröja, han var snygg i den, och jag blev sur, trots att jag nyss själv rivit av ett hångel vid sidan om. Han såg att jag tittade snett på honom och kallade honom högt och ljudligt för "hora".. Han kom fram och viskade i mitt öra;

"Du vet att vi har sagt att vi bara ska pöka!"

Petter, som tydligen kallades Enzo, fick för sig att vi skulle ha ett öl-race, jag och han, mot hans två manliga kompisar. Han gav mig 56 kronor som skulle räcka till 10 mellanstora öl. Jag gick till baren och fick där talat om för mig, efter att jag köpt ölen, av en kvinnlig bartender att hon hade haft ögonen på mig och att jag inte kommer komma in där igen. Well well tänkte jag, ännu nån till som hatar mig utan anledning.. Gick tillbaka till bordet, drog ett öl-race med Petter och fick sedan efter ett toalettbesök bevittna världens avancerade SM-sex med två tjejer och en fet kille i läder-tanga i ett rum bakom disken.. Sen fick jag tag på M och vi gick hem vinglandes i natten.


Jag har hittat en ny favorit!

Burt's Bees Almond Milk Beeswax Hand CremeKöpte ett prova-på-set med Burt´s Bees produkter på Tradera för ett tag sen, och jag föll för den här. Den är verkligen sjukligt bra!!! T.o.m bättre än Body Shops rescue handtreatment, och då är det B-R-A! =) Så fort jag får pengar ska jag gå in på vitacost hemsida från staterna å beställa ett lager.. dom har jättebra priser där, annars är det rätt dyra saker, men jag har googlat massor och hittat bästa priserna..

Kan varmt rekommendera denna!

In case of... emergency

Efter en massa jobbande så började jag äntligen igår, när jag var ledig, att sätta ihop min byrå som jag inhandlade i början av juni. Då det blev några telefonsamtal emellan så blev jag tvungen att avsluta då jag var klar med ramen och fortsätta idag. Det blev för sent att spika å dona å störa grannarna. Ikväll när jag kom hem efter jobbet så tog jag en dusch och sen satte jag igång igen. Nu har jag äntligen fått ihop byrån och placerat den i hallen. Nu funderar jag på att måla hallväggen i nån läcker färg. Kanske åt det rödlila hållet, eller nåt annat spännande.

Är det nån fler förresten som ogillar värmen just nu? Asså jag tror jag dör, jag smälter fullkomligt bort i den här hettan. Så äckligt varmt ute, och så äckligt varmt på jobbet. Urk!! Duschade som sagt när jag kom hem, sen strosade jag runt i nattlinnet, men efter ett tag bara rann svetten igen. Inga persienner här, och solen har legat på hela dagen i min etta, så det var lagomt mycket sauna när jag kom hem.. och lagomt omysigt. :(

En annan sak är att jag fick min lön för juni idag. Suck! nej, jag vet, man brukar inte sucka när man får lön, såvida inte det saknas cirka 3-4 papp p.g.a att chefen fyllt i min lönerapport jävligt slarvigt och helt missat att fylla i min sjukvecka, så jag har hållt på strulat idag, ringt lönerna, ringt chefen, fyllt i ny rapport som hon ska gå till kontoret med på tisdag.. Undrar hur länge jag får vänta på min extra utbetalning. Det borde bli några kronor eftersom hon missat 11 timmar storhelg + en veckas sjuklön..

Jaja, det ordnar sig nog. Tur man har lite undanstoppat in case of..

Natti natt!

Röd å prickig

Hur undviker du att bli stucken?

  • Om du skulle ha oturen att komma in i en bi- eller getingsvärm, rör dig långsamt ut ur den. Du ska varken vifta eller slå efter insekterna. Det retar upp dem och de blir aggressiva och angriper lättare.

  • Kasta eller slå aldrig på ett bi- eller getingbo. Insekterna reagerar genast och angriper.

  • Håll dig borta från saker som drar till sig insekter: vedtravar, blommor, blommande buskar och träd till exempel.

  • Var särskilt uppmärksam om du äter eller dricker utomhus - undvik sötsaker utomhus.

  • Dofter och starka färger drar till sig insekter. Använd inte doftande krämer och parfymer utomhus. Kläder i starka färger och mönster bör också undvikas under insektssäsongen.

  • Du är bättre skyddad mot insekter om du är påklädd. Långärmade tröjor, långbyxor, skor, strumpor och handskar hjälper.

  • Smörj dig med insektsmedel innan du går ut.

  • Stäng fönster i hus och bilar så att insekterna inte kommer in. Använd insektsspray.

  • Var uppmärksam på insektsbon och ta bort dem genast.



En nyparfymerad jag med svart blus med vita prickar på, röd stor handväska + röda jeans, var tydligen en höjdare för getingen.. dom gillar ju mönster- dessvärre gör jag också det.. men imorgon blir det mönsterfritt. ;-p


Ont- det gör ont!

Blev ingen skärgård idag tyvärr. Det regnade ju vid lunch och var skitkvalmigt väder. Trist. Hade sett fram emot det, men det får bli en annan dag.

Istället drog vi till Skärholmen och gick runt där och i kungens kurva hela dagen. På vägen dit behagade en geting sticka mig i sidan av magen, vilket gjorde förjääävla ONT vill jag lova. Sen värkte det och jag kunde knappt gå första timmarna för det gjorde så satans satans ont. usch. Kommer inte ihåg att ett getingstick gjorde sån smärta.. Fy å usch. Men har inte blivit biten heller sen jag var liten tur nog, men nu kom den, lurpassade och stack mig, märkte den inte ens, utan det bara small till utav helv**e, och Petra upptäckte att jag hade den på blusen.. Troligen stack den mig igenom den..

Nu är det något bättre. Men det känns fortfarande.

Shoppade lite iaf, en tunika/klänning på Indiska, shampo & balsam på apoteket, en kebabsallad till lunch och lite övrigt smått och gott.

Slutet gott, allting gott- ja om inte getingsticket känns värre imorgon då..


softish!


 

Utgång hela helgen. Agnetha har varit här i Sthlm, det var jättekul att ses när hon är barnledig och festis igen. =) Föris här i fredags, sen ut på Kellys, var där nån timme och allt var kalas, tills ena vakten kom på att det var jag som haft med mig sprit förut, för fyra månader sen, SUCK, så han började bråka på mig utanför när jag skulle snacka med Saskia som stod å rökte, å jag bråkade tillbaka tjurig som jag är.. VAKTJÄVLAR!! Va fan ska dom alltid bråka med just mig för? Är jag ett hot mot deras existens eller?? Vi drog iaf vidare på Anchor istället och nu tror jag tyvärr jag har dumpat Kellys för gott, som så många andra.. Jävla idioter. 

Well well, Anchor funkade ju. Sen käkade vi fyllemat på en korvmojj och jag tyckte för tillfället att min handväska var en lämplig läskburk-hållare. Efter lite fish and chips upptäckte jag att handväskan läckte.. sen såg det ut som om jag kissat på mig på mitt linne och mina vita byxor. Fan vad mys! Min väska är i-c-k-e en bra burk-hållare, det vet jag nu, och sen åkte jag hem...

Igår käkade jag, C och A middag på Medis kök och bar, sämsta servicen i stan och sönderfriterade strips- men annars okej. (I´m the next chef Gordon Ramsey..)Tog några öl, sen gick vi vidare på Phenix och sen en sväng på Kvarnen. Tog det lugnt och dansade lite. Idag har jag sovit bort dagen, samt tvättat och styrt upp lite hemma.

Imorgon drar vi till Fjäderholmarna för lite picknick och solning i skärgår´n.
Fan vad soft!!

Den som vill är välkommen att hänga med! ni har mitt nummer ;-)


Nyfiken Glad

Mamma lät faktiskt rätt glad idag och nyfiken när jag berättade på telefon att jag fixat en mail till henne och en dejting-sida på internet. Hon kanske hade druckit nåt, men näe lät inte så, men glad lät hon.. Trodde som sagt hon skulle flå mig levande, men icke sa nicke. Får se vad hon säger imorgon när hon får se själva grejen på syrrans dator.. hehe.. Ska hålla koll och ringa henne om "hon" får något svar av någon, "hon" har nämligen mailat några män ikväll.. ha ha.. men jag berättade lite om deras presentationer för henne och skrev några rader i hennes namn, så får man se sen.. Hon har ju ingen dator så hon kan inte göra något åt saken ändå, och jag gör det ju av omtanke, för jag vet att hon så gärna vill ha någon..
--------------------------
Jobbat idag och varit på stan med två brukare, mötte upp Cindy och Agnetha på Clarre Ohlson, för att säga hej till Agnetha som är här över helgen. Kul kul, och imorgon ska vi ut på nåt skoj på kvällen.

Blev medbjuden på öl på medis ikväll av Petra men jag stannar hemma, drack sprit i tisdags med Petra å Saskia, och imorgon blir det alkohol med C o A, så nä det får räcka känner jag, sen är jag trött av allt jobb så jag vill bara ligga här i soffan å svulla mina ostbollar å cola å kolla nån härlig film ikväll.

Så får de bli!

Trevlig helg på er!


My mom´s gonna kill me...

Jag har varit lite busig nu och lagt upp en profil på min mamma på en dejtingsida- happy pancake.
La även upp en på mig själv, mest på skoj, kanske får några intressanta mail. Har nästan gett upp hoppet om att hitta någon, men ja ja, jag gör väl ett försök då..igen.. även om jag inte diggat nätdejting speciellt förut, och mest äckliga tråkiga svenssons skrivit tråkiga mail till mig.. Hoppas det finns nån rolig prick, som är lite annorlunda man kanske kan dejta.

Mamma är 63 år och jag vet att hon känner sig ensam och vill ha en man i sitt liv. Hon kommer förmodligen döda mig när jag ringer och berättar att jag lagt ut henne på internet, men hon blir säkert samtidigt glad när det kommer ramla in mail till henne. För hon ser bra ut för sin ålder och jag tror att många män skulle uppskatta hennes sällskap. När hon var ung var hon en riktigt riktigt vacker kvinna, och populär som få.. vilket jag förstått när jag sett gamla foton. Hon var grymt snygg måste jag säga med sitt blonderade hår uppsatt i nån tupérad variant.

Fixade även en hotmail-adress till henne, då man måste ha det för att kunna vara medlem. Hon har själv ingen dator såklart men kan kolla av hos min syster som får lära upp henne på dagens moderniteter. :) Tyvärr är min syster i Dalarna på husvagnssemester just nu, men kommer hem till helgen igen. Mamma kommer väl vara riktigt nyfiken tills dess hon får se vad jag gjort på syrrans dator.

He he. Jag är allt bra busig. =)
 Här är mamma, när hon var här förra sommaren å hälsade på. Den bilden la jag in som hennes profilbild, sen hittade jag några fina som hon fick ha i sitt fotoalbum på happy pancake.. Nu är det bara att hoppas på att nån trevlig karl dyker upp till både henne och mig. ;-)

Pimp my ass..

tänkte jag inte göra, eller jo, iofs skulle jag behöva det med.. men jag funderar starkt på att pimpa till mig lite när jag får nästa lön.. Gå på salong och göra vackra långa fejk-naglar, eftersom hälften av mina gått av. Annars har jag jättefina starka naglar som brukar bli långa och hårda, när jag har tid att måla och smörja och ta hand om dom, men nu när jag jobbar så mycket och tvättar händerna så ofta är det inte lika lätt att få dom i form..

Kanske en solsprutning inför utlandsresan också i slutet av augusti. Skulle behöva pimpa upp mig lite. Klippa mig måste jag också göra, ser förjävlig ut för tillfället.. Finns inget värre än att ha bad-hair-days, vilket jag haft i typ 2 månader nu.. ehm.. så ja.. En massage skulle också sitta fint. Har aldrig fått en massage, förutom av nån taskigt dålig gammal pojkvän nångång- alltid jag som gör allt på alla andra.

Göra lite naglar, en jäkligt nice klippning och sen en soldusch inför utlandet.. Det är verkligen dags för mig att unna mig något professionellt nån gång. Gör alltid allting själv hemma, skulle vara skönt att bara få gå och bli ompysslad en dag. Hoppas jag kommer ha råd, och får en massa stash..

Boka in allt samma dag kanske vore nåt! Nån som ska med?

Pimpa all day long och må gott!


Zzzzzzzzzznark

Oj oj vad veckorna går fort när man jobbar!

Tog några glas vin med Petra och Robban efter shoppingen i fredags, sen en sväng på Kellys där jag träffade lite roliga människor. Ganska tidig kväll, var nog hemma redan vid 2 tiden. Jobbade hela lördag till söndag, och nu ska jag strax iväg igen och jobba från 17+jour till 10 imorgon bitti, sen ledig 2 timmar å sen 12-20 på andra stället.. Tog på mig lite extra eftersom en vikarie var sjuk, och en ville vara lite ledig. Det blir fina fisken i plånkan sen även om jag är spytrött just nu.. ZZZZZZZzzzznark.

Snackade med Linda igår och vi började kolla runt lite på utlandsresor. Vi åker runt den 24 augusti, tyvärr blir det bara en vecka, för varken nån av oss har riktigt råd med två och Linda kunde inte ta ut mera semester. Men det blir nog bra. Ska bli så jäkla skönt att åka iväg. Längtar som bara den nu!




Sug-göra med stora skräcken

Annars håller jag på tvättar och rensar och skall till att ta fram stora skräcken, dammsugaren. Jag hatar den, och katterna hatar den.. eller snarare jag hatar att dammsuga, vilket ni redan vet vid det här laget. Okej, det är något bättre nu sen jag skaffade en ny bra dammsugare, men still, vilket sug-göra..

Sen blir det lite shopping på stan med Cindy. Hoppas den satans vattenkokaren finns på Clarre O, har kollat efter den 2 gånger innan, sen hoppas jag på att hitta några andra sköna ting. Efter det köpa en god ceasar och sätta oss i nån mysig park.. ha ha. Cindy har ingen talan, närå, jag är nog rätt säker på att hon är med på den idén när det är så fint väder ute. :)

Sallad+park= nice!

ciao!


Dom onda och dom goda.

Fick idag reda på att den goda av dom onda "englarna" slutat.. Hoppas det var på hans eget bevåg och att inte dom andra kommit upp med nåt hot mot honom, men det har dom säkert, eftersom dom redan hotade honom att han skulle få sluta om han skyddade mig.. vad har dom för jävla kundpolicy där? INGEN!!

Så nu hoppas jag på att han kommer vittna för mig, mot dom!

Oh la la. Robin are going down big time! Dessutom ska jag försöka få den här T som skrivit kommentar att också anmäla honom, det är aldrig försent att anmäla någon och visa sin ståndpunkt och stolthet.

Jag tänker iaf inte bli behandlad så här för sjuttonde gången, utan att han ska gå oberörd.

Punkt!

Engelen finns inte längre på kartan

Tack Tomas för din kommentar angående mitt blogginlägg om misshandeln mot mig engelen del 2- den stärkte mig men drog samtidigt upp allt igen inom mig.. Det här händer alltför ofta inom krogbranschen, att oskyldiga råkar ut för psykopat-vakt-svin som vill hävda sig genom att använda våld och kontrollera andra utan nån som helst rättighet att göra det, dvs olaga frihetsberövande. Ja, och självklart gör dom det inför dom andra vakterna eller nånstans där ingen ser dom, sen hur vakter kan hålla varandra bakom ryggen och vara totalt känslokalla inför något sånt här, det är en enda stor gåta för mig. Eller så är det ingen gåta, inte heller en svår knut att lösa, dom alla är av samma skit, dom njuter förmodligen av att trycka ner människor.

Det är nog mycket möjligt att vi råkat på samma vakt, beskrivningen av hans utseende stämmer, och jag vet vad han heter och har anmält, och jag tänker gå vidare med det här. Jag har också många gånger under de två veckor som nu gått tänkt tanken på att skita i allt, att dra tillbaka anmälan bara för att jag inte vet om jag kommer klara av den här psykiska påfrestningen när det går upp till rätten. 

Jag kommer säkert förlora för att vakterna gaddar ihop sig och kommer ljuga sig blåa mot ed i rätten mot mig. Men vare sig jag vinner eller inte så känner jag att den här vakten m.flera ska få veta att han inte bara kan gå runt och misshandla människor utan att få något straff eller gå oberörd därifrån. Nån måtta får det vara.

Han gav sig på fel person.

Jag är tjej, jag är mycket mindre och svagare än honom fysiskt, men psykiskt så är jag ändå inte den som låter nån sätta sig på mig- aldrig, och kommer aldrig att ske, än hur mycket skit jag ska få vara med om innan jag dör. Det finns inte på kartan, och snart finns nog inte Engelen på kartan heller längre om dom behandlar sina gäster på det här sättet.



Hemorrojdkrämer och Alvedon..


Cindy berättade förra veckan att hon sett en dildo.. på... APOTEKET!!! Jag trodde hon skämtade men jag gick in på apotekets hemsida nu och kollade efter lite produkter i andra avseenden, och där såg man minsann, det stämmer;  Apoteket har nu börjat sälja  "sex och lustprodukter" som dom så fint kallar dom.

Skulle vara kul att testa en "gammal" sur expedit på 60 år med frågan om de nya sexleksakerna dom säljer. Om dom är skön och hur dom fungerar. Oj vad dom skulle rodna tror jag, och jag med.. men roligt vore det. :)

Dock skulle jag aldrig i hela himmelen köpa en dildo på apoteket bland hemorrojdkrämer och alvedon, nej dildos hör hemma i en sexbutik tycker jag, på den punkten kommer jag nog förbli gammalmodig..

mys å cash

Tankarna har börjat släppa efter det som hände när jag fyllde år. Antagligen för att jag har jobbat, jobbat och åter jobbat- vilket är bra så jag får bort tankarna och får in massa cash till utlandsresan i slutet av augusti.

I lördags fanns det dock tid för en liten vinkväll hos Petra o co, sen ut på patricia, som sög värre, så vi drog hem rätt tidigt allihopa. På hemvägen träffade jag på två "småpojkar" på gullmars som var skittrevliga, 22 år, riktiga lammkött.. haha. Började snacka och skämta med dom och sen fick jag åka med 50 meter med deras taxi för det var sånt pissväder. Det sötare lammköttet ville ha mitt nummer, och fick det, sen har vi snackat lite på msn om ditten å datten. Alltid roligt med nya kompisar, för det blir knappast nåt mer med en 22åring.. Moaaaaaa ha ha haa. :) Lite väääl rått lammkött till och med för tant leopardhonan. ;-)

I söndags sov jag rätt länge sen bjöd jag över ett sked-och-film-sällskap och låg i soffan och myste, sen sov han över och kramades med mig hela natten och morgonen. Så himla gosigt!! Kände att jag behövde det. Eller behöver oftare. Närhet saknar jag verkligen, till det manliga könet. Annars får man ju närhet av vänner och på jobbet, men det är en annan sorts närhet det.

Jag vänder mina tankar

Tänker fortfarande på det som hänt, fast jag inte vill. Men så fort jag känner att jag börjar tänka på dom där svinen förra fredagen så tvingar jag mig att tänka på något annat.

Jag låg nyss i parken bakom huset och solade några timmar, då kom tankarna fram. Dom negativa och jobbiga. Känslorna jag kände och känner över dom som berövade mig min frihet och misshandlade mig.

Jag lyssnade till vinden och låtsades att det var vågorna i havet som slog mot den småsteniga stranden i Grekland. Jag låg på en solstol med fötterna utanför lekandes i den mjuka sanden. Funderade på vart jag skulle gå efter jag varit där.. På hotellet och ta en dusch, tvätta håret i det underbara grekiska shampot med den ljuvliga doften. Sen förbi dom mysiga små affärerna och lukta på olivtvålarna. En promenad längs hamnen till gamla stan, till en mysig restaurang där man träffar trevliga greker, beställa en souvlaki med massor av tsatziki och en stor kall öl.

Jag håller hellre mina tankar där när det känns jobbigt, för då känns det lättare igen.

 Mary tittar ut över havet i Faliraki, Rhodos, oktober 2006.

It´s a shame

Jahopp här sitter jag och småfiser lite lätt i soffan. Just kollat på ett till avsnitt av Hell´s Kitchen och funderar på att gå och lägga mig.

Idag har jag förutom att vara extra högexplosivt material, jobbat utan problem, bloggat av mig all skit och hjälpt en gammal dam på väg till Rosenlund med att bära en påse med en barnbok i.. Såklart man ställer upp, även om jag var försenad till jobbet. Vi ungdomar vet inte hur det är att bli gammal, sa damen, och visst, hon har så rätt. Det är säkert jobbigt med alla hjärtproblem, synskador och ont i lederna. Hon bodde 3 trappor upp också utan hiss. Jag frågade om hon inte skulle ta och byta lya, jo då det skulle hon göra i Augusti. Vi gick en bit tillsammans mot jobbet, sen var hon tvungen att sätta sig och vila, jag önskade henne en bra dag och tackade för mig, och hon tackade så hjärtligt för hjälpen.

Ibland räcker det med något så litet för att göra en annan människa glad. Sånt lyfter mig. Jag mår bra av att bry mig om andra.

Synd att inte alla tänker så....

Tack

till alla som stöttar mig efter det som hänt!

Jag är helt slut i hela kroppen och knoppen. Lär bli en lugn vecka. Hade förresten en trevlig kväll på Vindhems skärgårdskryss i måndags, käkade tacos till jag var så propp-proppmätt. Hade inte nån lust alls att åka från början, men det blev trevligt, och jag hade med mig nästan alla mina kära vänner, och vi firade lite ändå att jag fyllt år kan man säga eftersom det inte blev något annat än häcken, misshandel, akuten, och rättsfotografering i helgen..

kräm!  

The winner takes it all..

En sista sak... till dig som skriver att du jobbar bredvid, eller till er alla sophögar i vaktkretsen där;

Hörde av ett mkt pålitligt vittne att vakterna på Engelen har hotat en i personalen, som sett allt och vill skydda mig, med sparken.. Det säger väl allt!? Att det inte gick rätt till.......

Så ta din kommentar din lilla skit å stoppa upp i röven!

Förmodligen har dom en jävligt liten kuk!

Efter det inträffade har jag haft smärtor i vänster axel, nacke och höger sida samt runt handlederna. Tänker på det konstant dygnet runt och kan inte sova.

Är så förbannad, kränkt, ledsen och arg. Hur fan kan man bete sig så här och sen förneka det också? Hur kan personen som säger sig ha sett det, förneka det som skedde? Jag stod utanför Engelen, utanför inhägnaderna och munhöggs med värden som senare kliver utanför grinden och börjar knuffa och ja ni vet allting redan, för att sen slänga mig upp mot elskåpet och bojja mig.

Är det konstigt att man gör motstånd, får panik för man sitter fast, skriker efter hjälp och skriker för att få uppmärksamhet? Är det konstigt tycker ni? Jag gjorde inget som helst våldsamt innan, det enda han inte klarade av var min mun... och det är sorgligt. Vakter borde få höra en hel del under en kväll, och borde vara profesionella och vinka bort det, istället för att gå så långt som den här killen gjorde.

Jag tror inte personen som gjorde det här, eller personen som skrivit kommentaren inser hur det här påverkar en fysiskt och pyskiskt. Dom såg mig som nån slags apa i en bur, för i en "bur" satte dom mig, med bojjor, försökte dessutom ta min mobiltelefon och förhindra att jag skulle ringa mina vänner. Dom har allihopa dessutom gjort sig skyldiga till olaga frihetsberövande vilket jag också kommer anmäla dem för.

Jag mår skit och jag har smärtor,  både utanpå och inuti- jag är kränkt, hela jag. Hoppas dom är stolta över vad dom gjort mot mig. Hoppas dom får  hjälp, för hjälp behöver man när man tar ut sina aggressioner och ger sig på oskyldiga personer. Jag lovar och svär att det här är såna killar som hemskt gärna bråkar med andra likasinnande när dom är ute och super, som gör allt för att mucka, för att visa sina muskler.

Förmodligen har dom en jävligt liten kuk, mår riktigt dåligt psykiskt, och det måste kompenseras genom att misshandla och kränka nån annan.

Jag tycker synd om dig/er! Ruttna i helvetet era oempatiska jävla småkukade mini-hitlers!!! Gå till psykolog! Om inte annat kommer dom få gå dit i fängelset, för där kommer ni hamna allihopa en vacker dag, om ni inte redan varit där, det är bara en fråga om NÄR, var och hur. Såna som ni ska inte vara ute i det fria, och inte jobba som "vakter" eller "värdar". Ni har ingen som helst känsla för service eller för någon annan människa än ni själv. Egoistsvin!

Hur vore det om ni började tänka efter mottot att man behandlar andra så som man själv vill bli behandlad? Nej just ja, det kan bli lite svårt eftersom ni inte har en hjärna, och därmed blir det alltså svårt att tänka.

By the way hade den som misshandlat mig enligt ett vittne "hälsat några andra gäster välkomna" genom att säga; "Bara så ni vet så åker ni ut om ni blir för full." Brukar man inte säga "Hej och välkommen" till sina gäster först och främst!?

Nej, Engelen, vakter och värdar- see you in court (hell)!

Tänker inte lägga mer energi på er nu, jag ska bara göra några anmälningar till, sen får det vara klart...

svar på kommentaren....

Jag har fått en "trevlig kommentar" idag. Tydligen från någon som tillhör ordningsvakterna, eller som gillar översittar-vakter som misshandlar kvinnor/människor/oskyldiga, men inte vågar skriva det utan skriver att det är dom från sidan om.. I vilket fall så har dom tydligen inte sett det som hände, och dom verkar heller inte ha LÄST vad jag skrive innan dom väljer att kommentera.

Det här är kommentaren jag nu ska besvara 100% sanningsenligt, till skillnad från den som skrivit kommentaren som förnekar och förbiser viktiga detaljer, samt verkar gilla ordningsvakter som misshandlar utan anledning.

"Jag måste säga att det är FÖRSTA gången jag hör talas om en vakt som släpar en tjej 50 meter från krogen,, förbi närliggande fullsatta uteserveringar ut på torget och DÄR ställer sig och misshandlar en tjej. Sedan tar två andra vakter och hälper honom boja henne sedan släpar de gemensamt denna snälla tjej tillbaka förbi samma fullsatta uteserveringar igen och hon gör inget utan bara snällt följer med.."

För det första kanske du ska ta och läsa igen, gå grundskolan en gång till och lära dig stava innan du ens yttrar dig och kommenterar.

Han öppnar grinden, kliver ut från Engelen, ut på allmän gata, tar hårt tag i mina båda överarmar- knuffar mig bakåt och säger att jag ska gå därifrån, jag säger till honom att släppa mig, han slutar inte utan fortsätter knuffa mig bakåt och jag säger till igen med högre röst, SLÄPP MIG! han fortsätter pressa mig bakåt varpå jag får panik och börjar skrika att folk ska hjälpa mig och filma det som händer. Det är DÅ han "släpar" drar, kalla det vad du vill, mig till det gröna elskåpet, slänger mig mot det och bojjar mig. Han är ensam när han bojjar mig och ensam när han släpar mig tillbaka till stället. Därefter får han hjälp av den "iranske" vakten och kastar in mig i "hålan" några trappsteg ner på Engelen.. och det är märkligt att det är första gången du hör talas om en vakt som gör något sådant inför andra människor!? Det händer hela tiden, senast i fredags kan du läsa expressen om en tjej som råkar ut för liknande händelse i Göteborg, där vakterna tar henne till ett rum och slänger upp henne mot en ståldörr, bojjar henne och frågar om hon "njuter av det"..

"Eller så var det så att du skrek som ett barn och gapade och vägrade lyssna på vakterna som sedan var tvungna att boja dig och släpa dig tillbaka til engelen för att du vägrade gå utan satt och sparkade och stretade emot allt du hadde.."
 
Exakt varför var han tvungen att bojja mig? (du medger alltså att vi gick, och att dom släpade tillbaka mig. Varför lät dom mig inte sitta kvar på marken isf istället för att ta mig till en håla inne på engelen? Bojjade han mig för att jag gör våldsamt motstånd när han som är dubbelt så stor misshandlar mig (för att han inte klarat av en diskussion med en kvinna?)

(Misshandel är i svensk rätt ett brott som definieras i  brottsbalken, vilket innebär att man orsakar en annan person kroppsskada, sjukdom, smärta eller vanmakt.)


Och gästerna på krogarna där ni passerade stod och skrattade åt idioten som inte gjorde som hon blev tillsagd. Och sedan stod hon i 10min och gallskrek så att det överöstade musiken på uteställerna runt omkring så att vakterna var tvungna att plocka in henne. Lycka till med vittnen. 

 Är det någon här som är en idiot så är det iaf inte jag.... Jag överröstade tydligen musiken, ja det var ett fruktansvärt brott mot??? HAHA du som skriver är ett jävla skämt, förstår du själv inte hur patetisk du är som ens försöker få det till att JAG har gjort fel här?

Och entree värdarna hade inte bojor, däremot hade ordningsvakterna som tillkom efter och bojade dig det."

Jaså entrévärden hade inte bojjor? Utan vakten som tillkom efter det?Det tillkom ingen vakt, den som bojjade mig var entrévärden som jag stått och pratat med en halvtimme innan med och som allt handlar om, men han klarade tydligen inte av en stark kvinna som mig. Han kanske borde lära sig argumentationsteknik innan han tar till våld nästa gång..

Ja, jag skrek som ett barn, jag skrek allt jag kunde, jag fick panik och skrek, skrek som en stucken gris, när han fortsatte knuffa mig bakåt och hålla i mig med all sin kraft,  Han har ingen som helst rättighet att dra, slita eller hålla i mig med all sin kraft utanför en restaurang, och sen släpa med mig och slänga upp mig mot det där skåpet, och bojja mig. Vad tror du som skrivit det här?! Tror du det var en behaglig upplevelse? Tror du jag skrek för att jag njöt av det? För att jag tyckte det var skönt? Jag skrek för att uppmärksamma andra på vad det var som hände, mitt på gatan utanför två restauranger, en stor kille som misshandlar en tjej. och MISSHANDEL är det han gjort mot mig, det jag beskrivit, men du som skrivit det här verkar inte veta vad misshandel innebär. Misshandel innebär så mycket mer än att "bara" få en höger över ansiktet........Vaktten gjorde allt för att visa sin "makt". Han såg det här som någon billig fredagsunderhållning, precis som den andra entrevärden som senare stod och hånskrattade mig rakt i ansiktet i det där rummet jag blev placerad i när jag berättade vad som hänt. HAn slängde mig mot elskåpet, han och ingen annan, och det har han inte rätt att göra!

Den som såg det här, du som skrev kommentaren och övriga som inte ser det här som misshandel, trots att jag har dokumenterade blåmärken över överarmar, armbåge, revben samt handleder- du kan inte ha någon empati för dina medmänniskor märker jag.

Du är förmodligen lika vek som killen som misshandlade mig, som slängde mig mot ett elskåp och som sen anmäler MIG för förolämpning. Tillåt mig smålé... "Din känslokalla hora" sa jag till en servitris som gick igenom rummet ett antal gånger, som såg vad som hände och bara struntade i det. Det är jag anmäld för, och jag förnekar inte det heller. Vi har väl ändå yttrandefrihet i Sverige, eller har vi inte det?

Till dig som gjorde det här, och till övriga entrévärdar och vakter har jag bara en sak att säga;

Ni är svaga, ynkliga, patetiska människor.  Jag hopps ni är stolt över vad ni är, oempatiska  monster som t.o.m ger sig på tjejer.

****Fy fan för er! Hoppas nån kommer och spöar skiten ur er fega jävlar!***

Det kallas misshandel!!

Den trevliga kommentaren jag fått av en vakt, eller entrevärd på stället eller stället bredvid, ja att ni är kollegor eller håller ihop det har jag redan förstått, för den som såg det här, och har minsta lilla empati, kommer vittna till min fördel.

jag besvarar detta efter jobbet.

Det jag har att säga tills dess är.

1. jag var UTANFÖR stället, alltså ingen har nån som helst befogenhet att hålla i mig, ta i mig, knuffa mig, eller slänga upp mig mot ett elskåp och bojja mig bakom ryggen. Det kallas misshandel. Jag har blåmärken, och smärtor efter händelsen, både fysiskt och psykiskt.

2. enligt vittnen så är killen inte ens ordningsvakt, utan entrévärd, som alltså bojjade mig, vilket är perfekt för mig då det är riktigt jävla olagligt av honom att bära bojjor och sedan dessutom använda dom, UTANFÖR restaurangen.

3. ja, jag skrek som en liten gris, jag skrek, jag skrek, jag skrek och kämpade emot honom allt jag hade. Skulle det var till min nackdel menar du? Är han en bättre människa än mig som inte ens är karl nog att låta en TJEJ vara ifred? Hade inte du gjort kämpat och stretat emot om någon okänd MISSHANDLAR dig?


MISSHANDLAD!! del 3-VITTNEN SÖKES!!

Jag plankade på t-banan hem. Tess ringde och sa att hon hade problem men en glad ton i rösten.. Hon hade killproblem.. ;-)  "Problem sa jag" -Jag har blivit misshandlad i natt av en "vakt"jävel på Engelen... Tess övertalade mig att hoppa av i Ringen så skulle hon bjuda på en tårtbit, jag fyllde ju trots allt år. Ville bara hem, men sen kände jag att okej då, jag hoppar av och träffar henne innan jag åker hem.

Jag kom dit, började gråta igen utanför köpcentret, förklarade, sen fikade vi. Jag tog foton med min egen mobil på alla rodnader och blåmärken, bl.a av handbojjorna. Ont i hela kroppen, högra axeln, handlederna och nacken.

 Åkte hem, tog två lugnande och en sömntablett och sov till nio på kvällen.. Helt slut av alting. Det var min födelsedag det...

Dagen efter, i söndags, mötte jag upp Petra på sös och vi gick på akuten för att få skadorna dokumenterade av en läkare. P hade jobbat natt och var jättetrött och det kändes jättedumt att hon skulle behöva sitta där flera timmar, så jag ringde tjejen jag fick numret av på Engelen, vi hade nämligen planerat in en fika på söndagen kl 16, så jag frågade helt enkelt om hon ville komma och "ta en fika" med mig på akuten.. och prata.. och så att P kunde åka hem och vila lite. Jeanette kom bort ganska direkt, vilken kanon-tjej måste jag säga. Träffats max en halvtimme på krogen, sen sms-kontakt, och så kommer hon bort på sös och sitter med mig i 4 timmar på akuten.

Vi snackade mycket och länge, och fick sen till slut komma in till en läkare, som berättar att deras fotograf inte är där, och att jag alltså måste dit igen, nästa dag.. SUCK. Men hon skrev en remiss till honom och undersökte mig lite snabbt och frågade vad som hänt. Hon var jättegullig och beklagade när jag gick därifrån. Tack, sa jag.

Jag och J var skithungriga vid det här laget så vi åkte därifrån till skanstull och gick på El cocodrilo och käkade god mat och tog några öl. Första dagen jag kände nån smak på över en vecka. Så det var jag värd. Man kan säga att jag tog en födelsedagsmiddag dagen efter istället.. då det inte blev nån sån när jag fyllde..

Dagen efter, igår gick jag dit och fotograferades, tyvärr hade många märken bleknat och blivit gula, men han tog på allt som syntes och som jag bad honom ta på.

----------------------

Nu vill jag be er som läser det här om hjälp! Såg någon det som hände utanför Engelen i fredags 27e juni, natten mot lördag? Så SNÄLLA kontakta mig omgående, jag behöver all hjälp jag kan få i kampen mot det här svinet (svinen) för dom kommer hålla ihop.. (Jeanette berättade för övrigt att den snälla vakten, som försökt skyddat mig, hade fått hot om att han skulle mista jobbet om han skyddar mig från dom andra vaktsvinen........... hennes kille känner nämligen honom... men jag ska försöka få honom att vittna emot dom.. till min fördel eftersom han antagligen sett det som hänt.. )

SKRIV EN KOMMENTAR OM DU PÅ NÅGOT SOM HELST VIS KAN HJÄLPA MIG, SOM VITTNE ELLER OM DU VET NÅGOT ANNAT SOM KAN VARA TILL HJÄLP!!! JAG SKULLE VARA DIG EVIGT TACKSAM!

MISSHANDLAD-Del 2-ENGELEN-Stockholm! VITTNEN SÖKES!!

Så bar det alltså av till fyllhäcken som man så fint kallar det, Kronobergshäktet, för tillnyktring. Vi klev ur, åkte nån hiss upp, två poliser och jag. En i varsin arm, och fortfarande bojjorna på. Dom visade upp mig för nån som satt i nån slags "reception" när man kom in.. LOB, sa dom, (lagen om omhändertagande av berusade personer) och jag bad dom att ine hålla mig så hårt.. "Jag håller inte hårdare än jag behöver, sa den tjocka av dom två".. mm sure.. kände och tänkte jag.. Sen överlämnade dom mig till vårdarna där eller vad man kallar dom..

Dom tog av mig bojjorna äntligen, vid det här laget hade jag stora rodnader där handbojjorna suttit. Fick lägga händerna på ett bord, dom visiterade mig, kände i fickorna, sen fick jag ta av mig skorna. Efter det så tog dom mina tillhörigheter, och jag fick gå in i den lilla cellen efter att jag frågat vad som händer nu, vart man går på toa m.m m.m. Den äldre vårdarinnan ledsnade snabbt, för hon var nog inte van att en som hamnar på fyllhäcken var så "pigg och allert" och frågvis som jag var... Hon sa att jag skulle gå in och lägga mig för att jag frågat allt tre gånger redan.. men det tyckte inte jag. Jag har väl rätt att veta vad som ska hända när jag aldrig varit med om det förut. Dom är nog van att det kommer redlösa personer dit, som dom får hjälpa in i cellen, och som sen somnar och sover tills dom väcker dom..  men så var ju inte jag, inte på långa långa vägar. Jag var kanske lite lite mer än salongsberusad, vilket dom märkte 1½ timme senare, då jag frågade vårdarna, efter jag ringt om att få gå på toa, varför jag var där.. att jag borde få gå hem.. Dom sa att dom tyvärr inte kunde göra något men höll med om att det var lite överflödigt att jag var på fyllhäcken..

I cellen såg man rester från gamla spyor på väggarna och en del av golven. Där gick jag runt barfota. Kändes inte så mysigt- men jag var iaf utom räckhåll för den psykopatiske "vakten" på Engelen, vilket gjorde mig lugn och trygg igen.

Efter ett tag satte jag mig på den plastiga madrassen-"sängen"- britsen- och tittade mig omkring. Väggarna var fulla av en massa kärleksbudskap till någon Malin, som hon aldrig nånsin kommer få se, någon hade ritat det kvinnliga könsorganet så fint på väggen, nån hade klottrat på grekiska, jag försökte tyda en del, men kom bara fram till namnet MARK som varit där den 22a juni, alltså 6 dagar innan. Jag tittade på den gula noppiga filten med texten "kriminalvården" undrandes hur många som har leget under samma filt, sen luktade jag på den- den luktade rent- tur nog.. Fönstren var igenbommat av trä och stål och kedjor med hänglås på.

När jag tittat mig omkring ett tag, började jag skratta för mig själv. Det hela kändes så jävla tragik-komiskt. Här sitter jag på kronobergshäket, för tillnyktring, ungefär som om jag vore så full så jag inte kunde gå själv. Hade så varit fallet då hade jag kunnat förstå, vad jag gjorde där, men nej, helt malplacerad var jag, för nyktrat till hade jag kunnat göra hemma, efter den lilla alkoholmängd jag druckit under den kvällen!!..

Så jag stod och rispade i väggarna, på två ställen. "Leopardhonan 28/6 2008" i brist på nånting att göra, för trött var jag inte, konstigt nog, efter den jävliga natten.. Drack massa vatten, och ringde på knappen så jag fick gå på toan några gånger- allt för att ha något att göra. Bad om att få min snus från min väska, men icke sa nicke, det fick jag såklart inte. Inte finns det kuddar på fyllhäcken heller så jag bad om en extrafilt, ljög och sa att jag frös, men den kvinnliga vårdaren, samma som satte mig i cellen, sa i luckan att jag skulle försöka sova ett tag och vira om mig med den jag hade först..

Två timmar senare gav jag upp mitt rispande och kände mig klar med mina två verk. Började känna mig trött och tänkte att jag försöker få en till filt igen.. så jag ringde och det kom en manlig vårdare som jag bad om en extrafilt av, och av honom fick jag en direkt. Så den gjorde jag en kudde av, och sen låg jag och sjöng "Knockin´ on heavens door" och försökte komma på hur "Don´t Cry" gick, men kom inte på det hur jag än försökte, och jag blev så förbannad för det är ju min favoritlåt, som jag brukar kunna nästintill utantill. Försökte för första gången på 3 timmar att sova. Klockan bör ha varit runt 6 tiden, då den var 3 när jag kom till "häcken"..

Sjävklart så kom då en annan onykter person dit, förmodligen drogad, och dom placerar han i cellen intill min, eller i en cell som låg  väldigt nära min. Han börjar sparka och skrika, och slåss, med sig själv och har antagligen lagt madrassen mot väggen, som han står och sparkar på oavbrutet. Hörde hur vårdaren frågade vad han gjorde, han sa att han tränade..Vårdaren gick, och kom sen tillbaka ett antal gånger. Nästa gång vårdaren kom så sa dom åt honom att ju mer liv han för desto senare får han åka hem..

-"PUTA- JÄVLA PUTA!!!" skrek han oavbrutet.. (PUTA= hora på spanska)

Till slut lugnade han ner sig, och jag somnade i ca 45 minuter, tills en vårdare kom kl 7:30 och sa att han skulle höra med polisen om jag fick gå hem. Han gick iväg och kom tillbaka och sa att nej, tyvärr, polisen vill prata med dig innan du går hem.. Så jag fick vara kvar tills 10:15 då jag fick gå med en kvinnlig polis och sätta mig i ett rum och berätta vad som hänt kvällen innan.

Jag började berätta, grät och snorade, och upplevde allt igen i tankarna. Kanske hade sovit  2-3 timmar allt som allt, varit förkyld i över en vecka och ätit en skål med nudlar på nästan 2 dygn.. Mådde inte speciellt bra. Anmälde iaf killen som misshandlat mig, dessvärre kunde dom inte ta foton hos polisen på alla märken och blåmärken jag hade, det skulle jag gå till en läkare och göra.

Efter det fick jag komma ut därifrån. En snäll fin polis hämtade en yoggi till mig när jag bad om nånting med socker, för jag kände hur jag höll på ramla ihop efter förhöret, och jag fick ett äpple av en vårdare där, sen följde den fina polisen mig ut.

Jag var fri.


MISSHANDLAD!!!! del 1-ENGELEN-Stockholm!!-VITTNEN SÖKES!!!

Jag sjukskrev mig förra helgen, på fredagen. Vart tvungen då jag fortfarande låg i feber och hosta. Gick på apoteket och inhandlade alvedon och hostmedicin, så framåt kvällen kände jag mig något piggare. Petra ringde och hon och Liselotten satt hemma hos henne och tog en drink och frågade om jag ville komma över. Jag gick över för att säga hej mest, hade inte en tanke på att hänga med ut, men Petra frågade sen om jag inte skulle gå hem och svida om å hänga med ut en sväng, en kort sväng, hon menade på att jag fyllde ju ändå år vid midnatt och har legat hemma sjuk i över en vecka. Först sa jag nej, hon frågade igen, jag sa nej igen, men sen tänkte jag, okej, precis så är det ju, jag har legat sjuk jättelänge, mått skit, så jag hänger med några timmar iaf. Det skulle ändå inte bli någon sen kväll då P skulle jobba dagen efter och med tanke på mitt tillstånd med feber och allt.

Gick hem för att duscha, satte på mig jeans å tröja, snabbsminkade mig lite. P och L kom över och jag drack en halv baccardi breezer sen åkte vi till Engelen, i Gamla Stan, med taxi. Gick in, på jättebra humör, väl därinne drack jag 2 öl. Efter nån timme så ringde det på min mobil, jag tar telefonsamtalet och sätter mig på en liten trapp, förstod inte att det var ett personalutrymme, så en manlig personal säger till mig att jag inte får sitta där. Jag lägger på och går en bit därifrån. Så ringer det igen, och det finns ingen täckning, så jag går upp och sätter mig längre upp i samma trapp, bara för att säga till personen som ringer att jag måste gå ut och ringa upp. Då kommer en kvinnlig servitris och rycker tag, och samtidigt river mig i överarmen med sina vassa naglar, och försöker dra upp mig från trappen och säger att där får jag inte sitta, jag säger att jag förstår och att hon inte behöver röra mig för att jag kan gå själv.. Då säger hon att hon ska hämta en vakt, varpå jag går därifrån såklart för jag vill inte åka ut för en sån löjlig grej, och in på toaletten där jag träffar på en tjej och berättar för henne.. Vi går sedan tillbaka till trappen, där mycket riktigt servitrisen har hämtat en vakt som nu står där. Tjejen jag träffat på toa, Jeanette, berättar att hon jobbar som väktare, samt umgås en hel del med ordningsvakter, så hon säger att hon ska snacka med vakten, vilket hon gör, och han säger att vi kan gå ut en sväng så får jag komma in sen igen.

Vi går ut bakvägen och sen runt och till framsidan av Engelen igen. Vi går efter ett tag fram till vakterna och vill gå in igen, men då säger en annan vakt än den vi träffat där inne, att nej, jag var inte välkommen in igen. Då säger Jeanette att vakten där inne lovade mig att få komma in igen, bara vi gick ut en sväng först, och kräver en förklaring till varför jag inte får komma in. Men nej, jag får inte komma in, det bara var så, punkt slut.

Ställer mig då utanför inhägnaderna till Engelen, alltså alldeles utanför där "vakterna" står, men det är alltså rep och en trä-spaljé och en liten grind emellan oss. Jag och Jeanette står och snackar bra länge, hon föreslår att vi ska gå nån annanstans för det här inte är så kul för mig som fyller år och allt, men jag säger att jag vill få tag på Petra och Liselott som är kvar inne på Engelen..Vi snackar vidare, sen vill hon vill ha mitt nummer, så hon får det och vi står bara och pratar rent allmänt. Efter ett tag så går hon in igen, för hennes vänner säkert undrar vart hon tagit vägen annars. Så jag står kvar själv och hänger med armbågen på ena spaljén, och är inte brydd för att tala om för de andra gästerna i kön, att dom inte ska gå in för dom är väldigt otrevliga här och dålig service.. Jag ringer och ringer men får inte tag på varken Petra eller Liselott som är kvar inne på Engelen ovetandes om att jag är utanför och inte kommer in igen. "Vakterna" (vilka alltså är entrévärdar egentligen) börjar tjaffsa med mig om att jag inte får stå där, att jag ska gå därifrån. Jag tappar min lilla handväska ner från spaljén och sminket ramlar ut, så jag försöker gå in genom grinden för att få plocka upp mina saker, då knuffar "vakten" ut mig och säger att jag får plocka upp det från den sidan jag står på. Jag plockar upp mina saker, fortfarande utifrån inhägnaderna, alltså utanför Engelen.

Vi munhöggs i kanske en halvtimme, jag och den ena "vakten", han säger att jag ska gå därifrån, jag säger att jag tänker stå kvar tills jag får tag på mina vänner, att jag är utanför stället och har all rätt att stå där. Efter ett tag så får vakten frispel, klarar tydligen inte av mitt "välansade" munläder och öppnar grinden och greppar tag i mina överarmar och knuffar mig bakåt. Han säger att jag ska gå därifrån och jag säger -släpp mig! Han fortsätter knuffa mig bakåt, jag säger högre och högre -sLäPP mig!! Jag kan gå själv! Vad fan håller du på med? Du rör mig inte! m.m. Jag började känna paniken komma när han fortfarande höll i mig och vägrade släppa. "Vakten" fortsätter knuffa, fösa mig bakåt, väldigt hårt, och det gör ont och jag gör motstånd och skriker att folk måste filma det här! -Filma det här, han misshandlar mig! Han knuffar mig bortåt med väldig kraft och släpar mig i armarna kanske 50 meter, sen slänger han upp mig hårt mot ett, vad jag uppfattar det som, elskåp av något slag och använder all sin kraft, mot en "liten" tjej som mig. Sätter på mig handbojjor bakom ryggen och säger att dom ska ringa polisen. (det här är helt sjukt, jag vet.)

Han släpar tillbaka mig mot Engelen, efter att han tryckt upp mig mot skåpet och förmodligen sagt något jävligt förnedrande, minns inte allt han sa, eller vad jag sa i all tumult, men efter det började jag gråta, skrika, fick panik. Han tar ner mig till nåt källarrum, nåt litet trångt utrymme och slänger ner mig på det hårda stengolvet med bojjorna på bakom ryggen. En annan "vakt" sitter kvar och jag försöker få fram min mobil ur fickan, och ringa Petra. Då kommer den andra jäveln och försöker ta ifrån mig min mobil, så jag är tvungen att sätta mig på den samtidigt som jag gråter och skriker, (har försökt sätta på högtalaren och ringa Petra, detta alltså med händerna bakom ryggen...) Jag skriker Petra, Petra i hopp om att min telefon är på så hon hör, Dom misshandlar mig! Ring Polisen!! Skriker allt jag kan, särskilt när jag märker att han försökt ta ifrån mig telefonen, undra vad dom tänkt göra med mig.. Dom hade kunnat gjort vad som helst.

(Gråter när jag skriver det här. jag är så förbannad, förnedrad, ledsen och fylld med hat efter det här.)


Tur nog så ringer Petra mig precis samtidigt (hon hade just läst det sms jag skickat till henne när jag talade om att jag var utanför engelen och att vakterna var helt dumma i huvet och att hon o L skulle komma ut, NU) och hon hör mig skrika, och precis samtidigt går hon förbi där jag sitter inlåst. Jag hör henne och skriker och P står nu utanför. "Vakterna" vill inte släppa in henne, dom säger att hon inte får gå in där. P insisterar då hon hör mig gråta och skrika hennes namn och vakterna säger nej, men Petra går in iaf. (Tack och lov!)

Väl därinne i "hålan" så är det då jag och Petra och en vakt vad jag kommer ihåg. Mycket är suddigt inifrån, för jag får sån panikångest och hyperventilerar och gråter och försöker förklara för Petra vad som hänt, som inte fattar nånting. Sen kommer en entrévärd, den som tog betalt tidigare under kvällen, som jag ska försöka förklara vad som hänt för, men han står bara och hånflinar mig rakt upp i ansiktet, trots att han är 30 cm längre och bredare. Sen går han därifrån för han väljer att lyssna på hans vakter säger han. Jag bara gråter och hyperventilerar och det sitter en vakt kvar. Han är den snälle av dom alla. Han säger att han kan släppa på bojjorna om jag lovar att inte göra nånting.. Jag gråter och säger att jag har ju för fan inte gjort nånting under hela kvällen!!!! Han släpper lös bojjorna lite, men inte helt, han säger även sen att han ska ta upp det som hänt på mötet..

Om jag ska dra alla detaljer så blir det här lite väl långt inlägg..
Well, polisen kom, två killar, och dom släpper inte på bojjorna för vaktjäveln säger att jag är våldsam/ gjort våldsamt motstånd.. ((JA DET ÄR VÄL FÖR FAN RÄTT NATURLIGT ATT GÖRA VÅLDSAMT MOTSTÅND OM NÅN BARA TAR TAG I DIG OCH KNUFFAR DIG HÅRT OCH SLÄNGER UPP DIG MOT ETT JÄVLA ELSKÅP OCH SÄTTER BOJJOR PÅ DIG BAKOM RYGGEN OCH SEN SLÄPAR NER DIG I EN HÅLA OCH FÖRSÖKER TA IFRÅN DIG DIN MOBIL!))
dom frågar den vanliga originella frågan; Hur var det här då?.. men även dom känns otroligt känslokalla och verkar inte heller veta vad en panikångestattack innebär.. och hur skräckslagen jag var av det hela. Nej dom tar med mig till deras pikébuss. Tar fortfarande inte av bojjorna, trots att jag sitter längst in i bussen, med en polis som såg ut som han levt på pizza alla sina dagar, dessutom var han vädigt lång, så jag får helt enkelt be honom snyta mig.. "ska jag snyta dig? Ja, jag kan ju inte direkt själv"..

forts. följer...


RSS 2.0